IYI Parti Genel Baskani Aksener, Malatya'nin Dogansehir Ve Akçadag Ilçelerinde Esnafi Ziyaret Etti Açiklamasi

'Seçmenin varligi unutulmus. Simdi insallah hep birlikte seçmenin de velinimet oldugu bir dönemi birlikte basaracagiz. Ben de dahil bizi karsinizda hazir olda tutun'

IYI Parti Genel Baskani Aksener, Malatya'nin Dogansehir Ve Akçadag Ilçelerinde Esnafi Ziyaret Etti Açiklamasi
IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, seçmenin varliginin unutuldugunu ifade ederek, "Simdi insallah hep birlikte seçmenin de velinimet oldugu bir dönemi birlikte basaracagiz. Ben de dahil bizi karsinizda hazir olda tutun." dedi.

Malatya'daki temaslari kapsaminda Dogansehir ilçesine geçen Aksener, esnafi ziyaret etti ve vatandaslara seslendi.

Aksener, 20 Ocak 2020'den bu yana ilçe ilçe esnafi gezdigini dile getirerek, "Dükkanlardan içeri girdigim zaman partimi övmüyorum, propaganda yapmiyorum, sadece ve sadece esnafi dinliyorum. Ilk defa Dogansehir'de bütün esnafin tütün yetistiriciligi üzerine konustuguna sahit oldum. Bu tahminimizden öte belki, Ankara'dakilerin bildiginden öte bir durum. Çarsamba günü tütün konusunda gerçekten genis bir konusma yapacagim." diye konustu.

"Esnaf için müsteri velinimet, siyasetçi için de seçmen velinimettir. Uzun zamandir seçmen velinimet olmaktan çikti." degerlendirmesinde bulunan Aksener, sözlerini söyle sürdürdü:

"Seçmenin varligi unutulmus. Simdi insallah hep birlikte seçmenin de velinimet oldugu bir dönemi birlikte basaracagiz. Ben de dahil bizi karsinizda hazir olda tutun. Siz seçmensiniz, siz milletsiniz, sizin oylarinizla vekalet alip, gidiyoruz Ankara'ya. Siz asilsiniz. Asli görününce vekalet ortadan kalkar. Dolayisiyla biz sizin vekilleriniziz. Yani sizin tercihlerinizle Ankara'ya gidip size hizmet etmekle yükümlüyüz. Ama bu unutuldu. Bunu yeniden birlikte hatirlayacagiz. Hepimizi karsinizda hazir ola getireceksiniz. Öyle kolay oy vermek yok. Oylariniz midenizde olacak. Hani eskiden 'ekmek aslanin midesinde' denirdi ya oylariniz midenizde olacak. O kadar zorlanacagiz, sizin oylarinizi alirken."

Meral Aksener, daha sonra Kübra-Ahmet Fazil Yilmaz çiftinin nikah sahitligini yapti.

Ardindan Akçadag ilçesine geçen Aksener, burada da esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaslarla sohbet etti.
Kaynak: AA