Trafik Kazasinda Hayatini Kaybeden Ögretmen Çift Ve Çocuklari Kirikkale'de Topraga Verildi

Afyonkarahisar'da meydana gelen zincirleme trafik kazasinda yasamini yitiren ögretmen çift ve 2 çocugunun cenazeleri, memleketleri Kirikkale'de defnedildi.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morgundan alinan Yasin (41) ve Burcu Çetin (40) çifti ile çocuklari Zeynep Yaren (11) ve Basak'in (5) cenazeleri memleketleri Kirikkale'ye getirildi.

Çaliliöz Mahallesi Furkan Camisi'nde kilinan cenaze namazinin ardindan Çetin ailesinin cenazeleri, Yahsihan Mezarligi'nda topraga verildi.

Burak Samet S. yönetimindeki 45 AEP 637 plakali otomobil, Afyonkarahisar-Konya kara yolunun 60. kilometresinde önünde seyreden Nasuh Kardas'in (53) kullandigi 43 RD 389 plakali hafif ticari araca arkadan çarpmis, çarpmanin etkisiyle savrulan hafif ticari araç, karsi seride geçerek Yasin Çetin (41) yönetimindeki 16 FCF 40 plakali otomobilin üstüne düsmüstü.

Hakan Kara idaresindeki 03 AHH 522 plakali ve Ferdi Genis (27) yönetimindeki 34 EGY 998 plakali otomobiller de kazaya karismis, kazada ayni aileden Yasin, Burcu (40), Zeynep Yaren (11) ve Basak Çetin (5) yasamini yitirmis, hafif ticari araç sürücüsü Nasuh ile Kadriye Kardas (47) agir yaralanmisti.

Kaynak: AA