Türk Kizilay Havza Temsilciligi Vekaletle Kurban Çalismasi Yapti

Türk Kizilay Havza Temsilciligi tarafindan Kurban Bayrami öncesi vekaletle kurban bagisi konsunda vatandaslar bilgilendirildi.

Kevser Camisi önünde cuma namazi öncesi açilan stantta vatandaslara vekaletle kurban kesimi ile ilgili brosür dagitilarak, bagislar kabul edildi.

Türk Kizilay Havza Temsilcisi Ömer Faruk Çörekçioglu, kurban bagislarinin kabul edildigini belirterek, kesilen kurbanlardan elde edilen etlerin yil boyunca konserve olarak ihtiyaç sahiplerine ulastirildigini söyledi.

Bu yil Havza'da ramazan ayinda 435, yil boyunca da 625 olmak üzere 1060 konserve kurban eti dagitimi gerçeklestirdiklerini dile getiren Çörekçioglu, "Bu yil genel merkezimizce kurban bagis miktari yurt içinde 1050, yurt disi için 125 dolar veya 105 avro olarak belirlendi. Isteyen vatandaslarimiz Türk Kizilayin bagis hesaplarina bagislarini yatirabilir. Simdiden tüm bagisçilarimiza ihtiyaç sahiplerimiz adina tesekkür ederim." dedi.

Çörekçioglu, vekaletle kurban kestirmek isteyen vatandaslarin bagislarini 168 Kizilay Çagri Merkezi veya "kizilay.org.tr" internet adresinden de yapabileceklerini kaydetti.

Kaynak: AA