LGS'de Tercih Yapacak Ögrencilere Danismanlik Hizmeti Verilecek

Bilecik Milli Egitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, Liseye Geçis Sinavi’na (LGS) giren ögrencilerin dogru tercih yapabilmeleri için belirlenen okullarda tercih danismaligi merkezi sunacaklarini söyledi.

LGS'de Tercih Yapacak Ögrencilere Danismanlik Hizmeti Verilecek
Akyol, yaptigi yazili açiklamada, ögrencilerin dogru tercih yapabilmesi için bu hizmetin çok önemli oldugunu vurguladi. 5 Temmuz’dan 16 Temmuz’a kadar sürecek olan hizmetin sabah 08:30’da baslayip, aksam 17:30’a kadar sürecegini anlatan Il Müdürü Akyol sözlerine söyle devam etti;

"Tercih danismanligi EBA üzerinden çevrimiçi yapilacak. Açik Ögretim Okulu mezunlari ile internet ve telefon erisim imkani olmayan ögrencilerimize randevu alinmasi sonrasinda yüz yüze hizmet verilecek. Danismanlik hizmeti sunacagimiz okullar 700. Yüzyil Ortaokulu, Osmangazi Ortaokulu, Mehmet Akif Ortaokulu, Vezirhan Ortaokulu, Bayirköy Ortaokulu, Pelitözü Ortaokulu, Cengiz Topel Ortaokulu, Gölpazari Imam Hatip Ortaokulu, Yenipazar Atatürk Ortaokulu olarak belirledik. Ögrencilerimizin dogru siralama yapabilmeleri için bu firsati degerlendirmelerini bekliyoruz."
Kaynak: İHA