Türk Bayragini Indirip Çöp Kutusuna Atan Kadin Yakalandi

Adana’da bir is yerinde asili olan Türk Bayragini indirip çöpe atan kadin yakalanarak gözaltina alindi. Gözaltina alinan kadin gazetecilerin bayragini neden attiniz sorusuna,” Çok keyifliydim, çok neseliydim o yüzden attim” dedi.

Türk Bayragini Indirip Çöp Kutusuna Atan Kadin Yakalandi
Alinan bilgiye göre, Seyhan ilçesine bagli Ibo Osman Caddesi civarinda bulunan av malzemeleri satan is yerinde asili Türk Bayragini, M.D isimli kadin koparak çöp kovasina atti. Bu anlar is yerinin güvenlik kameralarinca anbean kaydedildi.

Görüntüler kisa sürede sosyal medyada yayilinca çok tepki gördü. Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlügü Güvenlik Sube Müdürlügü ekipleri, Türk Bayragini kopartip çöp kovasina atan M.D’yi yakalama çalismasi baslatti.

Olaydan 6 saat sonra süpheli kadin Güvenlik Sube Müdürlügüne bagli polisler tarafindan yakalanarak gözaltina alindi. Adli Tip Biriminde saglik kontrollerine getirilen M.D, gazetecilerin bayragini neden attiniz sorusuna, ”Çok keyifliydim, çok neseliydim o yüzden attim. Çok keyifliydim napayim, baska bir sikintim yoktu çünkü” cevabini vererek kendisini savundu.

M.D saglik kontrollerinin ardindan emniyete götürüldü.
Kaynak: İHA