Kuzey Marmara Otoyolu'nda Yolcu Otobüsü Ile Tibbi Atik Araci Çarpisti Açiklamasi 4 Yarali

Istanbul'da yolcu otobüsü ile tibbi atik aracinin çarpismasi sonucu 4 kisi yaralandi.

Alinan bilgilere göre, Istanbul'dan Bodrum'a giden ve ariza lambasi yandigi için yolun sag seridinde hizini düsürerek ilerleyen 33 ACN 445 plakali yolcu otobüsü, Kuzey Marmara Otoyolu Hikmet Çeri Viyadügünde ISTAÇ AS'ye ait 34 JB 0628 plakali araçla çarpisti.

Kazada 4 kisi yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine gelen jandarma, itfaiye, saglik ve otoyol ekipleri, bölgede çalisma yapti.

Saglik ekiplerince yapilan müdahalenin ardindan hastaneye kaldirilan yaralilarin hayati tehlikelerinin bulunmadigi ögrenildi. Diger yolcular baska bir otobüs ile Bodrum'a gitmek üzere yola çikti.

Kaza dolasiyla bir süre aksayan trafik, jandarma ekiplerince kontrollü sekilde saglandi.

Kullanilmaz hale gelen ve çekiciyle olay yerinden kaldirilan otobüsün İçel'e gönderilecegi bildirildi.

Otobüsün yedek soförü Nezir Öztürk, yaptigi açiklamada, Bodrum'a gitmek üzere Esenler Otogari'ndan çiktiklarini, Kuzey Marmara Otoyolu'na girdiklerinde otobüsün ariza lambasinin yandigini söyledi.

Öztürk, "Giseleri geçtikten sonra ariza lambamiz yandi. 20-30 (kilometre) süratle arabamizi sürerken dörtlülerimizi açtik. Seyir halinde viraji geçtik, ilerde mola veririz diye düsündük. Ardindan bir anda gelen araç bize çarpti, ardindan araçtan indik arabadan yolcularimizi tahliye ettik. Yaralilarimiza ilk müdahalemizi yaptik. Ambulans, itfaiye ve polisi arayip haberdar ettik. Diger yolculari da yedek araç istedik ve Bodrum'a yolcu ettik. Yaralilarimizin durumu iyi." ifadesini kullandi.

Kaynak: AA