Çubuk Abad 1402 Dernekler Federasyonunda Genel Kurul Yapildi

Ankara'nin Çubuk ilçesinde 8 dernegin bir araya gelerek kurdugu "Çubuk Abad 1402 Dernekler Federasyonu'nur 1. olagan genel kurulu yapildi.



Çubuk Belediyesi Meclisi ve Çok Amaçli Toplanti Salonunda gerçeklestirilen genel kurula, AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yildiz, Belediye Baskani Baki Demirbas, AK Parti Ilçe Baskani Erhan Kusçu, MHP Ilçe Baskani Ihsan Mutlu, IYI Parti Ilçe Baskani Halil Ibrahim Özdemir, Çubuk Ilçesi Terör Magdurlari Dernek Baskani Zeki Avan da katildi.

Tek listeyle gidilen genel kurulda, mevcut baskan Mehmet Uluagaçli güven tazeledi.

AK Parti Ankara Milletvekili Yildiz, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in selamini getirdigini belirterek, Çubuk'un Ankara için önemine degindi.

Yildiz, Çubuk'un tarimin ve hayvanciligin yani sira turizm ile de çok önemli bir ilçe oldugunu belirtti.

Çubuk Belediye Baskani Demirbas da, 15 Temmuz 2016'daki FETÖ'nün hain darbe girisiminin yil dönümü nedeniyle tüm sehitleri rahmet, sehit ve gazileri minnetle andiklarini aktardi.

Demirbas, belediye olarak tüm sivil toplum kuruluslariyla istisare halinde çalistiklarini ve ellerinden geldigi kadar her konuda derneklere yardimci olduklarini anlatarak, bu birliktelik ile bölgede önemli çalismalara imza atilacagina inandigini kaydetti.

Ilçede yaptiklari çalismalari ve yeni yapilacak projeleri aktaran Demirbas, "Bir taraftan hizmet üretirken bir taraftan da yeni projeleri hazirliyoruz. Bunlari yaparken de belediyenin kaynaklarini en iyi sekilde kullanmaya çalisiyoruz." dedi.

Federasyon baskani Mehmet Uluagaçli ise toplumsal degerlere katki saglayan, yapici ve toparlayici bir federasyon olacaklarini belirtti.

Tek listeyle gidilen genel kurulda Uluagaçli yeniden federasyon baskani seçildi.

Kaynak: AA