Anadolu Isuzu, AR-GE 250 Listesinde Tasarim Tescil Ve Faydali Model Sayisinda Sektör Lideri Oldu

Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tugrul Arikan: 'ArGe ve inovasyon alanindaki çalismalarimiz, müsteri taleplerine uygun ürün gelistirme gücümüzü pekistiriyor, yeni pazarlardaki iddiamizi ve varligimizi güçlendiriyor'.

Anadolu Isuzu, Ar-Ge merkezinde hayata geçirdigi yenilikçi projelerle Turkishtime Dergisi’nin Ar-Ge 250 listesinde tasarim tescil ve faydali model sayisina göre otomotiv sektöründe en fazla tescile sahip olan marka oldu.

Sirket açiklamasina göre, Anadolu Isuzu, teknoloji, akaryakit, beyaz esya ve tekstil gibi is kollarinda üretim yapan yerli markalarin bulundugu listede patent sayisi siralamasinda ilk 10’da yer aldi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tugrul Arikan, 2009 yilinda kurduklari Bakanlik onayli Ar-Ge merkezlerinde yürüttükleri yenilikçi çalismalarla sektöre öncülük ettiklerini kaydetti.

Arikan, "Dijital dönüsüm ve endüstri 4.0 konularindaki çalismalarimizda emin adimlarla ilerliyoruz. Dijital kalite kontrol uygulamalari, akilli fabrika konseptindeki çalismalarimiz, müsteriye dijital araçlar ve kanallarin sunulmasi gibi birçok alanda projelerimizi devreye aldik. Ar-Ge ve inovasyon alanindaki çalismalarimiz, müsteri taleplerine uygun ürün gelistirme gücümüzü pekistiriyor, yeni pazarlardaki iddiamizi ve varligimizi güçlendiriyor." degerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: AA