3 Çocuk Annesi Kadina 'Seni Sakat Birakip Pipetle Besleyecegim' Tehdidi

Antalya’da, 37 yasindaki 3 çocuk annesi kadin, bir süredir ayri yasadigi dini nikahli esinden gördügü siddet karsisinda isyan etti. Uzaklastirma karari aldiran, evinin önünde polis ekipleri bekleyen ve gözleri morluk içinde olan kadin, “Eski esim beni öldürmekle tehdit etmiyor, ‘ben seni sakat birakacagim, pipetle besleyecegim. Bir araba dolusu paramla seni ömür boyu ben besleyecegim’ diyor. Böyle psikopatça bir yaklasimi var” dedi.

3 Çocuk Annesi Kadina 'Seni Sakat Birakip Pipetle Besleyecegim' Tehdidi
Kepez ilçesinde bir giris kat dairesinde yasayan Dilek Göktas, 9 yildir dini nikahiyla birlikte yasadigi A.O.’dan 2 yildan bu yana siddet görüyordu. Belirli araliklarla siddet gören kadinin basinda sürahi kirildi, ayak bilegi çatlatildi, kaburgasinin biri zarar gördü, makas ve biçakla ölümle tehdit edildi. 5 ay önce A.O.’dan evini ayiran Dilek Göktas, ogluyla yasam mücadelesi vermeye basladi.

Son olarak 10 gün önce A.O. bu evi bularak genç kadina yumruk ve tekmeli saldirida bulundu. Gözleri morluk içinde kalan kadinin son sikayetinin ardindan A.O.’ya uzaklastirma cezasi verildi ve kadinin evinin önünde de polis ekipleri beklemeye basladi.

Evine hapsolan Göktas, polisler sayesinde balkonuna çikip hava alabilir hale geldi. Kendi canindan korkmadigini ama kardesi, çocuklari ve annesi üzerinden kendisinin tehdit edildigini söyleyen kadin, A.O.’nun cezalandirilmasini istedi.

"Tekme ve tokadi ekmek gibi sayiyorum"

Korkudan evine hapsolan Dilek Göktas, 11 senedir Antalya’da oldugunu 9 senedir ise A.O. ile dini nikahli yasadigini söyledi.



9 sene boyunca belirli araliklarla esinden sürekli siddet gördügünü dile getiren Göktas, son iki sene ise siddetin boyutunun arttigini ve acimasizlastigini dile getirdi.

Esinin madde bagimlisi oldugunu ifade eden Göktas, “Istediklerini yapmadigim zaman kavgamiz genelde bundan çikiyordu. Sürahiyi kafamda kirdi, maket biçagi ile elimi kesti. Makasla öldürmeye çalisti. O anda elim kesildi. Yumruk ve tekmeleri normal ekmek gibi sayiyorum. Cam sürahiyi kafama firlatip kirdi. Durduramiyorum. ‘Canim, gülüm’ dersem benden iyisi yok. Ters tepki yaparsam siddet siddet” dedi.



"Beni sakat birakmak istiyor"

10 gün önce simdiki yasadigi evinde eski esinin yumruk ve tekmeli saldirisina ugradigini anlatan Göktas, “Tokatlari saymiyorum. 5 aydir evimi ayirdim burada yasiyorum ve mücadele ediyorum. Evime geliyor, gidiyor tehdit ediyor. Kizimla, kardesimle, annemle tehdit ediyor. ‘Barismazsan onlara söyle söyle yaparim’ diyor. Beni öldürmekle tehdit etmiyor, ‘ben seni sakat birakacagim, pipetle besleyecegim. Bir araba dolusu paramla seni ömür boyu ben besleyecegim’ diyor. Böyle psikopatça bir yaklasimi var. Neden? Ben barismadan diklestigim için. Siddet halen devam ediyor” diye konustu.



"Özgürlügümü istiyorum"

A.O. hakkinda 8. sikayet dosyasinin olustugunu belirten Göktas, “Sesimi duyurmaya çalistikça evimin önünde simdi gece bekçileri, gündüz polis ekipleri duruyor. Bekçiler varken 3 kez evime kadar gelme cesaretini gösterdi. Disari çikamiyorum. Polis ekipleri buradayken balkona çikabiliyorum. Evde hapisim, ben özgürlügümü istiyorum, disari çikmak istiyorum. Isime gitmek istiyorum. Bu adam elini kolunu sallaya sallaya disarida geziyor. Uzaklastirma cezasi bu ayin sonuna kadar devam ediyor. Uzaklastirma onu uzaklastirmiyor ki beni disaridan, hürriyetimden uzaklastiriyor. Ceza almasini, caydirici bir sey istiyorum” ifadelerine yer verdi.

"Gel sik derim"

Dilek Göktas, elektronik kelepçe uygulamasini istedigini ifade ederek, “3 çocugum var ölmek istemiyorum. Çocuklarim olmasa, ‘gel sik’ derdim. Ama çocuklarim var, yasamak, özgürlügümü geri almak istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA