Vali Orhan Tavli, Dis Hekimligi Fakültesini Ziyaret Etti

Mugla Valisi Orhan Tavli Mugla Sitki Koçman Üniversitesi Dis Hekimligi Fakültesini ziyaret etti. Vali Tavli’yi ziyarette Üniversite rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Dis Hekimligi Fakültesi Dekani Prof. Dr. Aysegül Demirbas ve Mugla Il Saglik Müdür Dr. Iskender Gencer eslik etti.

Vali Orhan Tavli, Dis Hekimligi Fakültesini Ziyaret Etti
MSKÜ Dis Hekimligi Fakültesi kisa süre önce egitim ögretim faaliyetlerine baslamasina karsin, yapilanmasini hizla tamamlayarak bölge halkina agiz ve dis sagligi konusunda hizmet veriyor.

Alaninda deneyimli akademik kadrosu ve modern tibbi ekipmanlari ile hasta kabul eden Dis Hekimligi Fakültesi protetik tedaviler, implant cerrahisi, periodontal tedavi, pedodonti ve endodonti branslarinda hastalarini muayene ve tedavi ediyor.

Mugla Valisi Orhan Tavli da MSKÜ Dis Hekimligi Fakültesinin çalismalarini yerinde görmek için Fakülteyi ziyaret etti. Dersliklerde ve klinik bölümlerde incelemelere bulunan Vali Tavli, Fakültede yürütülen egitim ögretim faaliyetleri ile birlikte tedaviler ve uygulamalar hakkinda bilgi aldi.

MSKÜ Dis Hekimligi Fakültesinin, bölge halkina ve ülkemize agiz ve dis sagligi konusunda uluslararasi standartlarda hizmet verdigini söyleyen Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Fakültenin ayni zamanda bilgi ve tecrübesini ögrencilerle ve bilim dünyasi ile paylastigini vurguladi.

Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, bu çerçevede Ege Üniversitesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Afyon Saglik Bilimleri Üniversitesi ve Kibris Yakin Dogu Üniversitesi Dis Hekimligi Fakültesinden ögrencilerin MSKÜ Dis Hekimliginde verilen derslere katilarak kendilerini gelistirme firsati bulduklarini söyledi.

Kaynak: İHA