GAÜN Hukuk Fakültesi'nde Kurum Içi Egitim
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Hukuk Fakültesi’nde idari personelin kurumsal iletisimdeki etkinligini artirmaya yönelik hizmet içi egitim programi düzenlendi.

Egitimde özellikle kurumsal iletisimde dogru gözlem, saglikli duygu aktarimi, formel ve informel iletisimin dengeli kullanimi, aidiyet duygusunun is yasamina katkisi, çözüm odakli iletisimde farkli perspektiften bakabilme becerisi kazanma, empati kavramini dogru uygulayabilme, kurumsal iletisimde resmi yazisma, sözlü iletisim ve teknolojik araçlarla kurulan iletisimde iletisim kazalarinin önüne geçebilmek için dikkat edilmesi gereken konulara yer verdigini ifade eden Ögretim Görevlisi Esin Dedemoglu, toplanti sonunda katilimcilardan gelen geribildirimlerin etkinligin basarisi ve amacina ulasmasi açisindan mutluluk verici oldugunu belirtti.
Egitimle degerlendirmelerde bulunan GAÜN Hukuk Fakültesi Dekani Prof. Dr. Emine Koban, iletisimin ve kisisel gelisimin önemine deginerek, Hukuk Fakültesi’nin gerek ögrenciler, gerekse idari ve akademik personel açisindan daha kaliteli bir egitim ve çalisma ortamina sahip olmasi konusunda yürüttükleri öncü çalismalarin gözle görünür bir etki olusturdugunu belirterek, Idari personele yönelik gerçeklestirilen iletisim bulusmasinin da bu öncü çalismalarin bir parçasi oldugunu söyledi.
Egitimin monolog yerine diyaloglar üzerinden ilerlemesi ve oyunlarla farkindaligin artirilmasi yönünde gerçeklestirilmesinden duyduklari memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Koban, “Dönemi güzel bir iletisim bulusmasi ile kapattik. Güzel anlatimi ve katkilari için Esin Dedemoglu hocamiza tesekkür ediyoruz. Yeni egitim ögretim döneminde farkli konularda benzer bulusmalarimiz devam edecek” diye konustu.
