Ankara Büyüksehir Belediyesi Ile TED Üniversitesi, Kurtulus Parki'nin Yenilenmesi Için Is Birligine Gitti

Ankara Büyüksehir Belediyesi ile Türk Egitim Dernegine bagli TED Üniversitesi, Kurtulus Parki'nin yenilenmesi için is birligi protokolü imzaladi.

Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, rekreasyon ve park alanlarinin artirilmasi ve mevcut alanlarin yenilenmesi amaciyla sürdürülen projelere devam ediliyor.

Haziran ayi Büyüksehir Belediyesi Meclis toplantisinda alinan karar dogrultusunda, Türk Egitim Dernegi'ne bagli TED Üniversitesi ile Kurtulus Parki için is birligi protokolü imzalandi.

Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas ve TED Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Belgin Ayvasik'in imza koydugu protokolle kentin sosyal ve kültürel yasamina katki saglayacak faaliyetlere yönelik imkanlari gelistirmek, ögrenci yogunlugunun artarak devam ettigi bu bölgede ögrencilerin gerek sosyal ve kültürel gerekse egitsel odakli gelisimlerini desteklemek amaçlaniyor.

Protokol kapsamda, açik hava sergilerinin, konserlerin ve etkinliklerin yapilabilmesi için yeni alanlar, bölge halkinin ve üniversite ögrencilerinin faydalanabilecegi açik derslik ve okuma alanlari, bisiklet yolu ve bisiklet park alanlarina iliskin projeler de hazirlanacak.

Kaynak: AA