AK Parti'li Demir Açiklamasi 'Kiliçdaroglu, Çocuklarimizin Gelecegini Kirli Siyasete Alet Etmistir'

AK Parti Istanbul Milletvekili Mustafa Demir, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'nun YKS öncesinde yaptigi açiklamalara iliskin,"Kiliçdaroglu, gözümüzden sakindigimiz çocuklarimizin gelecegini kirli siyasete alet etmistir." dedi.

Demir, Meclis'te düzenledigi basin toplantisinda, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'nun, birçok ülkenin kendi arasinda yaptigi ögrenci degisim programlarindan birisi olan Türkiye ile Katar arasindaki askeri, tip fakültesi, dis hekimligi ve eczacilik fakültelerinin degisim programini provoke ettigini söyledi.

Kiliçdaroglu'nun, 2 milyon 600 bin ögrencinin YKS öncesinde psikolojisiyle oynayarak bu provokeyi gerçeklestirdigini ifade eden Demir, "Sayin Kiliçdaroglu, 2 milyon 600 bin ögrencinin yaninda aileleri de provoke etmis, milyonlarca ögrencinin emekleriyle oynamistir. Kiliçdaroglu, gözümüzden sakindigimiz çocuklarimizin gelecegini kirli siyasete alet etmistir. Bu durum akilli gençligimiz tarafindan göz ardi edilmeyecektir." diye konustu.

Mustafa Demir, haberi yapan sitenin, sonrasinda haberin yalan oldugunu belirtmesine ragmen CHP yöneticilerinin yalan beyan israrlarinin devam ettigini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA