Saglik Çalisaninin Ölümü Olayinda Eski Esi Tutuklandi

Izmir Bozyaka Egitim ve Arastirma Hastanesinde tekniker olarak görev yapan saglik memurunun, hastane içerisinde gögsünden vurulmus sekilde ölü bulundugu olayla ilgili eski esi çikarildigi mahkemece tutuklandi. Öte yandan, 10 gün önce ölen saglik çalisaninin ayni hastanede görevli bir hemsire ile evlendigi ve 26 Haziran’da dügünlerinin olacagi ögrenildi.

Saglik Çalisaninin Ölümü Olayinda Eski Esi Tutuklandi
Olay, 16 Haziran 2021 günü saat 16.30 siralarinda Saglik Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Egitim ve Arastirma Hastanesi Ortopedi Polikliniginde meydana geldi. Iddiaya göre, pansuman odasindan silah sesi duyan personeller, panikle durumu polise bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, hastanede teknisyen olarak görev yapan Savas Hamurçili’yi (45) kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. Hamurçili, saglik ekipleri tarafindan hastanenin acil servis bölümüne kaldirildi. Talihsiz adam burada yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Savas Hamurçili’nin cansiz bedeni savcinin yaptigi incelemenin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Eski esi tutuklandi: Polis titiz bir çalisma yürütüyor

Hamurçili’nin ölümünün ardindan polis ekipleri, hastanedeki kamera kayitlarini incelemeye alarak, olayin cinayet mi yoksa intihar mi oldugunu belirlemek için genis çapli sorusturma baslatmisti.

Sorusturma kapsaminda Hamurçili’nin eski esi E.T., Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri tarafindan gözaltina alindi. E.T.’nin ifadeleri süpheli bulunurken, eski es tutuklanarak cezaevine konuldu.

Evlenmislerdi, dügünleri olacakti

Savas Hamurçili’nin 10 gün önce süpheli ölümü ve eski esi E.T.’nin tutuklanmasinin ardindan yeni detaylarda ortaya çikti. Hamurçili’nin ayni hastanede görevli hemsire E.H. ile evlendigi, 26 Haziran 2021 tarihinde dügünlerinin olacagi ögrenildi. Öte yandan, Savas Hamurçili için görevli oldugu hastanede bir anma töreni yapildi.

Polis ekiplerinin olaya iliskin incelemesi titizlikle devam ediyor.
Kaynak: İHA