Sultangazi'de Sikismali Kaza Açiklamasi1'i Agir 2 Yarali

Istanbul Sultangazi’de epilepsi krizi geçirdigi iddia edilen kamyonet sürücüsü 2 araca çarparak durabildi. Aracin içinde sikisan kamyonet sürücüsü ve beraberindeki oglunu itfaiye ekipleri kurtardi.

Sultangazi'de Sikismali Kaza  Açiklamasi1'i Agir 2 Yarali
Olay, Ugur Mumcu Mahallesi Atatürk Bulvari’nda saat 10.00 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, 34 FHL 82 plakali Hyundai H100 marka kamyonetin sürücüsü beraberindeki ogluyla birlikte trafikte seyrederken epilepsi krizi geçirdi. Alt geçitten çikan kamyonet sürücüsü direksiyon hakimiyetini tamamen kaybederek 34 LNJ 575 plakali Fiat Ducato marka servis minibüsüne ve sonrasinda 34 RS 3479 plakali Renault Megane marka otomobile çarpti. Çarpmanin etkisiyle kamyonet sürücüsü ve beraberindeki oglu aracin içerisine sikisti. Trafikteki sürücülerin ihbari üzerine olay yerine itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Olayda agir yaralanan kamyonet sürücüsü ve oglu itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçtan çikarildi. Yaralilar, ilk müdahale olay yerinde yapildiktan sonra çevredeki bir hastaneye kaldirildi. Yasanacak herhangi bir olumsuzlugu önlemek için polis ekipleri trafik akisini tek seritten sagladi. Ekiplerin çalismasinin ardindan kazaya karisan 3 araç çekici yardimiyla olay yerinden kaldirildi. Kazadan dolayi olusan yogun trafik araçlarin kaldirilmasiyla normale döndü.

"Arkadasimizin agzi burnu köpük içindeydi"

Kazaya karisan otomobilin sürücüsü Hüseyin Bayraktar, “Hanimi ise birakmaya gidiyordum. Normal istikametimizde giderken 34 FHL plakali araç servis minibüsüne hizli bir sekilde vurdu. Araç uzun bir mesafe yol aldi. Yaklasik 150 metre gitti. Arkadas çok hizliydi. Daha sonra bana vurdu. Ben de bariyere girmemek için aracimi döndürdüm. Çok sükür kurtuldum. Bir sikintimiz yok. Asagi geldigimizde vuran arkadasimizin agzi burnu köpük içindeydi. Yüksek ihtimalle rahatsizlanmis. Kriz geçirmis. Çocugu bagiriyordu. Arkadasa müdahale etmeye basladik. Baska arkadaslar da geldi. Abimizin durumu iyi. Mala gelsin. Cana gelmesin” dedi.

Kaynak: İHA