Aziz Yildirim, Yarin Baslayacak Fenerbahçe Kulübü Olagan Genel Kuruluna Katilmayacagini Duyurdu

'Yarin yapilacak genel kurula katilmak için divan kurulu baskanimiz ile temasa geçerek toplantiya katilacak eski yöneticilerimiz için maraton tribün tarafindaki otoparki kullanma isteginde bulunduk. Sayin Vefa Küçük teamüllere uygun bu istegimizi kabul ederek bize maraton tribün tarafindan sinirli sayida yer tahsis edilebilecegini söyledi. Ardindan bir süre sonra böyle bir tahsis yapilamayacagini bildirdi'

Eski Fenerbahçe Kulübü Baskani Aziz Yildirim, yarin baslayacak Fenerbahçe Kulübü Olagan Genel Kurulu öncesinde maraton tribün tarafindaki otoparki kullanma isteklerinin mevcut yönetim tarafindan geri çevrilmesi sebebiyle kongreye katilmayacaklarini duyurdu.

Yildirim, AA muhabirine yaptigi açiklamada, "Sizlerin malumu oldugu üzere genel kurul organizasyonu bir teamül olarak yüksek divan kurulu baskaninin koordinesinde yönetim kurulu tarafindan yapilmaktadir. Yarin yapilacak genel kurula katilmak için divan kurulu baskanimiz ile temasa geçerek toplantiya katilacak eski yöneticilerimiz için maraton tribün tarafindaki otoparki kullanma isteginde bulunduk. Sayin Vefa Küçük teamüllere uygun bu istegimizi kabul ederek bize maraton tribün tarafindan sinirli sayida yer tahsis edilebilecegini söyledi. Ardindan bir süre sonra böyle bir tahsis yapilamayacagini bildirdi." ifadelerini kullandi.

Söz konusu durum üzerine özellikle Abdullah Kigili'nin yürüme konusundaki problemleri izah edilerek üç araçlik kullanim imkani taninmasinin istendigini belirten Yildirim, sunlari kaydetti:

"Vefa Küçük konuyu Sayin Ali Koç ile görüserek dönecegini bize bildirdi. Görüsmenin ardindan maraton tribünden böyle bir imkanin bana ve Abdullah Bey'e taninamayacagi bilgisini iletti. Sayin Kigili'nin önerilen yerden yürüyerek genel kurula katilimi mümkün degildir. Reva görülen uygulama sayin Kigili ve bizlere yönelik nezaketsiz bir durumdur. Bizler kulübümüzün sinirli imkanlari ile bu anit stadyumu insa eden ve kulübümüze kazandiran insanlar olarak reva görülen bu uygulamayi üzüntü ile ve esefle karsiliyoruz. Geçmise duyulan ön yargi ve güç mücadelesinin bir tezahürü olan bu uygulamayi asla kabul etmiyoruz. Yapilacak olan kongrenin camiamiza hayirli olmasini temenni ediyor, ben ve arkadaslarim kongreye katilmayacagimizi deklare ediyoruz."
Kaynak: AA