Tarsus Belediyesi, Müzisyenlere Her Türlü Destegi Verecek
MERSIN – Tarsus Belediyesi, pandemi kisitlamalari nedeniyle zor günler geçiren müzisyenlere her türlü destegi verecek. Müzisyenlerle bir araya gelen Belediye Baskani Bozdogan, sadece konserlere degil, müzisyenlerin getirecegi projelere de destek vermek istedigini söyledi.

Müzisyenlerin yasadiklari sikintilari dinleyen Baskan Bozdogan, “Sizlerin bana getirecegi önerilerle ben sadece sizlerle günlük olarak küçük konserler düzenlemek degil baska getireceginiz projeleri aktif hale getirip bu kentin müzisyenlerini ve buna gönül vermis insanlarin bir yere gelmesini istiyorum. Bizbizeyiz, ne yaparsak birlikte yapariz; paylasarak, dayanisarak yapariz. Bu dayanismayi ve paylasmayi da birlikte gösterelim” dedi.
Sohbetin ardindan saatler 00.00’i gösterdiginde Baskan Bozdogan’in çalisma ofisinde müzisyenlerin melodileri yükseldi. Müzisyenler, Zülfü Livaneli’nin, Sabahattin Ali’nin siirinden besteledigi “Leylim ley” türküsünü söylerken, Baskan Bozdogan da konuklarina eslik etti.
