Kartal'da Motokuryenin 6 Yasindaki Çocuga Çarptigi Anlar Kamerada

Kartal’da seyir halinde olan motokurye, park halindeki otomobilin arkasindan aniden yola firlayan 6 yasindaki çocuga çarpti. Motokurye ile çocuk yere savrulurken, kazaya tanik olan vatandaslardan biri önce yerde yatan motokuryeye vurdu, ardindan çocugun yardimina kostu. Kaza anlari güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Kartal'da Motokuryenin 6 Yasindaki Çocuga Çarptigi Anlar Kamerada
Kaza, geçtigimiz Pazartesi günü Kartal’da Hürriyet Mahallesi’nde aksam saat 17.45 siralarinda yasandi. Bir adrese siparis götüren motokurye Ali Özdurmaz, yol kenarinda park halindeki otomobilin arkasindan bir anda yola çikan 6 yasindaki Tusem Eda Cebeci’ye çarpti. Çarpmanin etkisiyle küçük çocuk ve motokurye yere savruldu. Kazayi görenler yardima kostu. O esnada kosan vatandaslardan birisi önce yerde yarali yatan motokuryeye tekme atti, ardinda çocugun yardimina gitti. Yaralilar olay yerine gelen ambulanslarla Kartal Dr. Lütfi Kirdar Sehir Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi. Kazaya karisan motokurye ile çocugun kazayi kiriklarla atlattiklari ve durumlarinin iyi oldugu ögrenildi.

Kazaya tanik olan çevre esnafindan Züleyha Yesim, “Çok hizli geçti motosiklet. Zaten kazayi ilk gören de bendim. Bayagi korktuk. Çocuk bakkaldan çikti çikmasiyla çocugu havalandirdi. Kendi de duramadi. O yüzden sürüklendi. Kötüydü” dedi.

Öte yandan kaza ani güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, çocugun bir anda yolun karsisina kosarak geçmeye çalistigi, bu sirada motorun çarptigi yer aldi. Küçük çocuga dogru kosan bir kisinin ise motokuryenin yanindan geçerken tekme attigi görüldü.

Kaynak: İHA