AK Parti Manisa Milletvekili Özkan, Soma OSB'de Insaatlarin Gelecek Yil Baslayacagini Bildirdi

AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Soma Organize Sanayi Bölgesinde, fabrika insaatlarinin gelecek yil baslayacagini duyurdu.

Mehmet Ali Özkan, yaptigi yazili açiklamada, altyapi çalismalarinin basladigi Soma Organize Sanayi Bölgesine ilginin yogun oldugunu belirtti.

Sanayi bölgesinde 48 ayri parselin büyük bölümünde yer tahsis islemlerinin tamamlandigini aktaran Özkan, "Sanayi bölgemize cam, gida, ambalaj ve maden makineleri üretimi alanlarindan bir çok firma basvuruda bulundu. Soma Organize Sanayi Bölgesinde en geç yilbasindan sonra fabrika insaatlarinin baslayacagini tahmin ediyoruz." ifadelerini kullandi.

OSB'nin faaliyete geçmesi ile bölgede istihdam çesitliliginin de artacagina dikkati çeken Özkan, sunlari kaydetti.

"Soma'da uzun yillardir beklenen Organize Sanayi Bölgesinde artik sona yaklastik. Sanayi alanlarinin büyük kisminin tahsis edilmis olmasina ragmen bir çok firma ön basvuruda bulundu ve bu talepler günden güne artiyor. Yakin zaman içerisinde toplanacak olan Organize Sanayi Bölgesi Mütesebbis Heyetinde genisleme karari alinmasi ve süratle genisleme alaniyla ilgili çalismalara baslanmasi isabetli olacaktir. Soma Organize Sanayi Bölgesi'nin kurulus asamasindan bugüne kadar emek veren herkese katkilarindan ötürü tesekkür ediyorum."

Kaynak: AA