Kendirli'den 'TOKI' Açiklamasi Açiklamasi 'Is Makinalari Çalisirken Hamaset Yapilmasini Kabul Etmiyorum'

AK Parti Kirsehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kirsehir’de TOKI konutlarinin oldugu Bagbasi bölgesine giderek mahallede hak sahiplerine evlerinin en kisa sürede verilecegini söyledi.

Kendirli'den 'TOKI' Açiklamasi Açiklamasi 'Is Makinalari Çalisirken Hamaset Yapilmasini Kabul Etmiyorum'
Kirsehir’de, 2017 yilinda TOKI tarafindan baslanilan bin 192 konutluk Bagbasi TOKI 3. Etap projesinin tamamlanmamasi ve vatandas tepkisi üzerine TOKI konutlarinin oldugu Bagbasi bölgesine giden AK Parti Kirsehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kirsehir’in Bagbasi bölgesinde mahallede hak sahiplerine evlerinin en kisa sürede verilecegini söyledi.

CHP yönetiminin bölge e halki galeyana getirecek açiklamalar yaptigini savunan Kendirli, halka gecikme nedenini anlatti. Kendirli, "Geçtigimiz Subat ayinda Çevre Sehircilik Bakani ile Kirsehir’de bir program yaptik. Öncesinde de TOKI ile alakali sikintilari biliyoruz. Yillardir bitirip teslim etme adina bir mücadele verdik. Bagbasi Mahallesi kentsel dönüsümü Türkiye’nin en basarili çalismalarindan birisidir. Türkiye’nin her tarafi santiye gibi. AK Parti döneminde, her bölgede kamu yatirimlarimiz devam ediyor. TOKI ülke genelinde milyonlarca konutu vatandaslara teslim etti. Bazi talihsizlikler yasandi. Yüklenici firma iflas erteleme verdi ama biz zorlayarak sonuna kadar getirdik. Süreci biliyorum. Yeniden ihale edilseydi süreç daha da uzayacakti. Gecikildigini israrla söyledik. Yüklenici firma ile degil alt taseronlariyla beraber TOKI inisiyatif alarak konutlarin tamamlanmasini gerçeklestirdi" diye konustu.

AK Parti’nin Kirsehir’e 980 milyon liralik yatirim yaptigini da aktaran AK Parti Milletvekili Kendirli, CHP’li yöneticilerinin makinalarin çalistigini göre göre hamaset yaptiklarini belirtti.

Kendirli’ye, Il Baskani Seher Ünsal ve parti teskilatlari da eslik etti.
Kaynak: İHA