Komedi Filmi 'Nalan'in Yil Sonunda Vizyona Girmesi Planlaniyor

Basrollerinde Açelya Topaloglu ve Sergen Deveci'nin rol aldigi "Nalan" adli sinema filminin yil sonunda sinemaseverlerle bulusmasi için çalismalar sürüyor.

Yönetmen Fatih Mutlu'nun ayni zamanda senaryosunu yazdigi komedi filminin yapimciligini Ertugrul Findik, ortak yapimciligini ise Eren Disli üstlendi.

Two Yapim imzali filmin oyuncu kadrosunda Açelya Topaloglu ve Sergen Deveci'nin yani sira Berna Koraltürk, Bülent Alkis, Bahtiyar Engin, Birsen Dürülü, Taha Ünal ve Hünkar Nihal Konar yer alacak.

Filmin çekimlerine bu ay baslanacak. Tüm çekimleri Istanbul'da yapilacak filmin yil sonunda vizyona girmesi planlaniyor.

Filmin konusu özetle söyle:

"Sabah programlarinin reyting rekortmeni sunucusu Nalan Kazak, bir kaza sonrasi 2 yil ara verdigi programina yeniden baslayacaktir. Bu ilk programa, Nalan'in eski sevgilisi rapçi Talat da katilmaktadir. Fakat canli yayin basladiktan kisa bir süre sonra Nalan'da büyük bir gariplik belirir. Basarili sunucu, soru soruldugunda farkinda olmadan düsündügünün tersini söyleyen biri olur. Canli yayinda yasanan bu krizden sonra kanaldan kovulan ve halk nazarinda itibari sifirlanan Nalan, içinde bulundugu tuhaf durumdan kurtulmak için Talat'in yani sira ekip arkadaslari yönetmen Ece, doktor Dündar, din alimi Isa, asçi Meral, YouTuber Sarper ve oyuncu Filiz'in destegine ihtiyaç duyacaktir."

Kaynak: AA