Elebasiligini Sedat Peker'in Yaptigi Suç Örgütüne Yönelik Afyonkarahisar Merkezli Operasyonda 2 Zanli Tutuklandi

Afyonkarahisar merkezli 4 ilde, Sedat Peker'in elebasiligini yaptigi suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltina alinan 25 süpheliden 2'si tutuklandi.

Elebasiligini Sedat Peker'in Yaptigi Suç Örgütüne Yönelik Afyonkarahisar Merkezli Operasyonda 2 Zanli Tutuklandi
Afyonkarahisar Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Subesi ekipleri, suç örgütüne yönelik Afyonkarahisar merkezli 4 ilde çalisma baslatti.

Süphelilerin adreslerine 3 Haziran'da düzenlenen operasyonda, ruhsatsiz 6 tabanca ve 8 tüfek, 590 mermi, 230 tüfek kartusu, 182 kurusiki mermisi, 7 sarjör, 203 sentetik hap, bir miktar esrar, 26 belge (çek, senet), 2 kesici alet, 6 tabanca parçasi, 3 kelepçe, sahte polis kimligi, üzerinde "Sedat Abi" yazan 2 video kaset, araç anahtarligi seklinde gizli kamera, 34 PKR yazili plaka, suçtan elde edildigi degerlendirilen 24 bin 850 lira ile çok sayida dijital materyal ele geçirildi.

Sorusturmanin genisletilmesi sonucu 25 zanli gözaltina alindi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen zanlilardan O.K. "kasten yaralama", M.S. ise "nitelikli cinsel saldiri, yagma, santaj, tehdit, kisiyi hürriyetinden yoksun kilma" suçlarindan tutuklandi. 23 süpheli ise adli kontrol ve yurt disi yasagi konularak serbest birakildi.

Zanlilardan 5'inin dosyasinin "Köfteci Yusuf" dosyasiyla birlestirilmek üzere davanin görüldügü Bursa'ya gönderildigi ögrenildi.

Kaynak: AA