Sosyal Destekte Osmangazi Ve Kizilay Omuz Omuza

Osmangazi Belediyesi ‘Belediyem Benimle” ekipleri ile Türk Kizilay Osmangazi Subesi, ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaslar için sosyal destek çalismalarini birlikte yürütüyor.

Sosyal Destekte Osmangazi Ve Kizilay Omuz Omuza
Pandemi süresince özellikle sokaga çikma kisitlamalarinda yaptigi sosyal yardim çalismalariyla örnek olan Osmangazi Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine yardimlarini hiz kesmeden sürdürüyor. Osmangazi’nin dört bir yanindan gelen taleplere cevap veren Belediyem Benimle ekipleri, ayni zamanda diger kurumlarin çalismalarina da destek veriyor. Pandemi sürecinde Kaymakamlik Vefa Destek Grubu ile ortak hareket eden belediye ekipleri, hafta sonu da Türk Kizilay Osmangazi Subesi ile birlikte ilçede yasayan ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek, protein kolisi, gida kolisi, Kizilay konservesi ve kirtasiye malzemesi dagitti.

Osmangazi’deki ihtiyaç sahibi vatandaslara sosyal destek konusunda Osmangazi Belediyesi ile güç birligi yaptiklarini belirten Türk Kizilay Osmangazi Sube Baskani Halil Atalay, “Ihtiyaç sahibi ailelerimize gerekli yardim malzemelerini Osmangazi Belediyesi’nin ekipleriyle birlikte kapi kapi dagitiyoruz. Kurumlar arasi isbirligiyle sosyal destek çalismalarimizi sürdürecegiz. Katki ve desteklerinden dolayi Osmangazi Belediye Baskanimiz Mustafa Dündar’a tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA