Söke Isletme Fakültesi'nde Ögrencilikte Hayati Degistirecek Adimlar Konusuldu

Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke Isletme Fakültesi, Kariyer Günü etkinlikleri kapsaminda ’Ögrencilikte Hayatinizi Degistirecek Adimlar’ baslikli panel çevrimiçi olarak gerçeklesti.

Söke Isletme Fakültesi'nde Ögrencilikte Hayati Degistirecek Adimlar Konusuldu


Söke Isletme Fakültesi Dekani Prof. Dr. Turan Akkoyun’un da katilimiyla gerçeklestirilen moderatörlügünü Dekan Yardimcisi Dr. Ögretim Üyesi Pinar Zarif Tapkan’in yürüttügü panelin konugu Endüstri Mühendisi Fatih Akyüz oldu. Erciyes Üniversitesi-Mühendislik Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Endüstri ve Bilim Kulübü’nün baskanligini yürütmüs olan Endüstri Mühendisi Fatih Akyüz, ögrenci toplulugu faaliyetlerinin is hayatinin pilot uygulamasi olarak düsünülebilecegine ifade ederek ögrencilerin is hayatindaki potansiyellerini ortaya çikarma noktasinda kulüp faaliyetlerini önemini aktardi.

Ögrenci kulübünün nasil yapilandirilacagina dair organizasyonel detaylari ögrencilerle paylasan Fatih Akyüz, gerçeklestirmis olduklari Mühendislik Zirvesi, ProjeT gibi büyük çapli organizasyonlar, mesleki egitimler ve köy okullarinin yenilenmesi, okullara kitap bagislarinin yapilmasi gibi sosyal sorumluluk projeleri hakkinda bilgi verdi. Fatih Akyüz, ögrencilerin sorulari üzerine yurtdisi egitimi ve yasamla ilgili tecrübe ve bilgilerini aktararak sunumuna son verdi.

Söke Isletme Fakültesi ögrencileri ve ögretim elemanlarinin yogun ilgi gösterdigi panel, Prof. Dr. Turan Akkoyun’un davetli konusmaci Fatih Akyüz’e ve moderatör Dr. Ögretim Üyesi Pinar Zarif Tapkan’a tesekkür konusmasi ile sona erdi.
Kaynak: İHA