Besir Dernegi, Kurban Bagislarini Ihtiyaç Sahiplerine Ulastirmak Için Hazirliklarini Tamamladi

Besir Dernegi, dünyanin dört bir yanindaki ihtiyaç sahiplerine hayirseverlerin kurban bagislarini ulastirmayi hedefliyor.

Dernekten yapilan açiklamaya göre, yurt içi ve disinda "Kurban Yakinlasmaktir" sloganiyla sürdürülen 2021 yili kurban organizasyonu için hazirliklar tamamlandi.

Dernek, basta Türkiye olmak üzere Mali, Tanzanya, Somali, Filistin, Yemen gibi cografyalardaki ihtiyaç sahiplerine bagisçilarinin kurban emanetlerini ulastiracak.

Kurban kesim organizasyonundan 2 ay önce gerekli fizibilite çalismalarini gerçeklestiren dernek, Islami kurallara azami derecede riayet ederek kurbanlik seçimini tamamlayacak.

Ayrica "Kardes Payi" projesi ile hayirsever bagisçilarin kestikleri kurban paylari, Türkiye geneli temsilcilikleri ve gönüllüleri araciligiyla teslim alinarak ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine ulastirilacak.

Bagis Takip Sistemi ile de bagisçilarin kurban kesim video ve görüntülerini bagisçilari ile bulusturan dernek, bagisçilarina anlasmali finans kurumlari ve banka kartlarina da 4 taksit imkani sunuyor.

2021 yili için bir hisse kurban bagis bedeli 1300 TL olan dernegin kurban organizasyonlari ile ilgili "www.besir.org.tr" adresinden detayli bilgi alinabiliyor.

Kaynak: AA