AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, Karaburun'da Vatandaslarla Bulustu

AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, Karaburun ilçesinde muhtarlar, esnaf ve ziraat odasi temsilcileri ile bir araya geldi.

AK Parti Izmir Il Baskanligindan yapilan açiklamada, Sürekli'nin ilçe sakinleriyle sorunlari konustugu belirtildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Sürekli, Karaburun'un 100 yillik su sorununu 5 baraj insa ederek çözdüklerini, ulasimla ilgili yatirim sözlerini tuttuklarini bildirdi. TOKI'nin deprem konutlari çalismasinin sürdügünü belirten Sürekli, sunlari kaydetti:

"CHP’li belediyelerin icraatlari ise çati kati ruhsatinda oldugu gibi vatandasin kazandigi hakkinin elinden alinmasi, ruhsat tahsilatlarindan, terör örgütü savunucularini misafir etmekten öteye geçmiyor. Karaburun'u biz sirtlaniyoruz, onlar ihmal ediyorlar. Inaniyorum ki ilçemiz; bu gidisata 2024’te dur diyecek."

Sürekli, ilçede insaat ruhsatini alarak çati kati olan bina yapanlarin oturma ruhsatini alirken astronomik bedeller ödemek zorunda kaldigini belirterek, "Sadece çati katindan degil, bunanin tamamindan metrekare basina 300 lira istiyorlar ki 100 metrekarelik bir bina için 30-40 bin liralik bir fatura. Bu insanlar, geçtigimiz dönem belediyeye güvenerek çati katli bina yapmak için ruhsatlarini alarak harçlarini ödemisler." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA