Pendik'te Zincirleme Trafik Kazasinda 1 Kisi Öldü, 3 Kisi Yaralandi

Pendik’te meydana gelen trafik kazasinda 1 kisi öldü, biri agir 3 kisi yaralandi.

Alinan bilgiye göre, D-100 Karayolunun Ankara yönünde seyir halinde olan 34 DHZ 427 plakali TIR, Kaynarca mevkisinde önünde olusan trafikten dolayi yavasladi. Bu sirada asiri hizli oldugu iddia edilen 28 AS 302 plakali otomobil, yavaslayan tira arkadan çarpti. Bu sirada ayni yönde seyir halinde olan 10 AGK 987 plakali çekici de önünde kaza yapan otomobile ve tira çarpti. Çapmanin etkisiyle, otomobil sag seridi savruldu.

D-100 karayolu trafige kapanirken, ihbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi.

Saglik ekipleri 28 AS 302 plakali otomobilden firlayarak tir ve çekici arasina sikisan Cüneyt Çiftçi'nin hayatini kaybettigi belirlendi.

Otomobilin sürücüsü ile çekicide bulunan 2 kisi itfaiye ekipleri tarafindan kurtarilarak saglik ekiplerine teslim edildi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan 3 yarali hastaneye kaldirildi. Yaralilardan birinin de durumunun agir oldugu belirtildi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptigi çalismanin ardindan, tir ile çekici arasinda sikisin Cüneyt Çiftçi'nin cenazesi çikartilarak ambulansla morga kaldirildi.

Geç vakit olmasina ragmen yapilan çalismalari izleyerek kazayi görüntülemeye çalisan vatandaslari polis olay yerinden uzaklastirmaya çalisirken, kaza nedeniyle D-100 karayolu iki buçuk saat trafige kapandi. Trafik yan yoldan olarak verildi. Kaza yapan araçlarin kaldirilmasi ile trafik normale döndü.

Kaynak: AA