Yaramaz Tosun Balkonda Mahsur Kaldi

Kocaeli’de bulundugu ahirin üst katina merdivenle çikan yaramaz tosun balkonda mahsur kaldi. Sahibinin haber vermesi üzerine tosunu itfaiye ekipleri uzun ugraslar neticesinde kurtardi.

Yaramaz Tosun Balkonda Mahsur Kaldi


Olay, saat 20.30 siralarinda Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Derbent Mahallesi Atif Erçikan Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ismail Engin’e ait Kömür isimli tosun, ahir girisinde bulunan iki katli kulübenin balkonuna çikti. Tosunun ahirda olmadigini fark eden Engin ise tosunu her yerde aramaya basladi.

Tosunu çevrede göremeyen Ismail Engin, hayvanin balkonda oldugunu fark etti. Kendi imkanlari ile tosunu balkondan indiremeyen Engin, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, uzun ugraslar neticesinde tosunu vinç yardimi ile halata baglayarak balkondan indirdi. Ekiplere tesekkür eden Ismail Engin ise rahat bir nefes aldi. Tosunun 2 buçuk yasinda oldugunu söyleyen Engin, bu duruma sasirdiklarini ve baslarina ilk defa böyle bir sey geldigini söyledi.

Kaynak: İHA