Bodrum'da Yüzlerce Kisi Soguk Havaya, Yagmura Ve Firtinaya Aldiris Etmeden Doyasiya Eglendi

Mugla’nin Bodrum ilçesinde Türkiye’nin en uzun soluklu “Happy Love Year Party” yilbasi festivalinde vatandaslar yagmur altindan gönüllerince eglendi. Sarkici Cerem Onurluer ve Dj Suat Atesdagli’nin sahne aldigi gecede yüzlerce vatandas soguk havaya, firtinaya ve yagmura aldiris etmeden doyasiya eglendi.

Bodrum'da Yüzlerce Kisi Soguk Havaya, Yagmura Ve Firtinaya Aldiris Etmeden Doyasiya Eglendi
Türkiye’nin en uzun soluklu yilbasi partisini veren Bodrum Belediyesi 14 günlük yilbasi partilerinin 12’inci gününde Sarkici Cerem Onurluer ve Dj Suat Atesdagli sahne aldi. Yagmur yagmasina ragmen konser iptal edilmedi. Yüzlerce kisi sahneye ilk çikan Cemer Onurluer’in söyledigi sarkilarla yagmurun altinda doyasiya eglendi. Bodrum Belediyesiyse konsere gelen vatandaslara yagmurluk dagitti.

Konser sonunda Cemer Ourluer’e tesekkür plaketi ve çiçek taktim eden Bodrum Belediye Baskan Yardimcisi Hüseyin Tutkun yagmurda yagsa, karda yagsa 14 günlük konserlerinin devam edecegini açiklayarak “Konserler serimizin bitmesine son 2 gün kaldi. Melek Mosso yilbasindan 1 gün önce sahnede olacak. Yilbasi gecesi ise sevilen sanatçi Sertap Erener’le 2022 yilina girecegiz. Tüm vatandaslarimizi Belediye meydanimiza bekliyoruz. Bodrum Belediye Baskanimiz Ahmet Aras’ta sizlerle beraber olacakti. Yogun programi nedeniyle konsere katilamadi ama sizlere selamini iletti. Bodrum’da etkinliklerin 12 ay sürecegi mesajini gönderdi” dedi.

Sokak hayvani sahiplendi

Bodrum Belediyesinden bir sokak hayvani sahiplendigini söyleyen Onurluer ise “Bodrum Belediyesi çok güzle bir ise imza atti. 14 gün yilbasi konseri verdirerek Bodrum’u kis ayinda da hareketlendirdi. Asil önemli olan ise Bodrum Belediyesi Sokak hayvanlarini sahiplendirmek için kollari sivadi. Ben bugün bir form doldurarak sokak hayvani sahiplendi. Sizlerde 2022’ye bizin can dostlarimiz olan sokakta yasayan kedi ve köpek sahiplenmenizi istiyorum” seklinde konustu.

Suat Atesdagli ile eglence doruga çikti

Zaman zaman saganak halinde yagan yagmura ragmen Suat Atesdagli’nin çaldigi sarkilarla eglence doruga çikti. Meydanlari terk etmeyen yüzlerce vatandas Atesdagli’nin dj performansiyla doyasiya eglendi. Soguk havanin, firtinanin ve yagmurun etkili olmasina aldiris etmeden eglenen vatandaslar 4 saat boyunca yilbasi partisinde eglendi.
Kaynak: İHA