Vali Karadeniz Soma'da Temaslarda Bulundu

Organize Sanayi Bölgesi Mütesebbis Heyet Toplantisina katilmak üzere Soma ilçesine giden Manisa Valisi Yasar Karadeniz, Soma Ziraat Odasi, Ticaret ve Sanayi Odasi ile Esnaf ve Sanatkârlar Odasini ziyaret ederek faaliyetlerine iliskin bilgi aldi.

Vali Karadeniz Soma'da Temaslarda Bulundu
Vali Yasar Karadeniz, Soma ilçesi ziyaretinde Kaymakam Fatih Akkaya ile birlikte ilk olarak Soma Ziraat Odasini ziyaret etti. Ziyarette Soma Ziraat Odasi Baskani Emin Benekli, ilçede tarim ve hayvancilik alaninda yürütülen çalismalar ve projelere iliskin Vali Karadeniz’e bilgi verdi.

Soma Ziraat Odasi ziyareti sonrasi Ticaret ve Sanayi Odasina ziyarette bulunan Vali Karadeniz, Oda Baskani Cem Dogan’dan Ticaret ve Sanayi Odasi’nin faaliyetlerine iliskin bilgi aldi.

Vali Karadeniz daha sonra Esnaf ve Sanatkârlar Odasini Baskani Ali Ayan’i ziyaret etti. Oda Baskani Ayan, faaliyetleri hakkinda Vali Karadeniz’e bilgi verdi.

Soma OSB Mütesebbis Heyet Toplantisi yapildi

Soma Ziraat Odasi, Ticaret ve Sanayi Odasi ile Esnaf ve Sanatkârlar Odasini ziyaret eden Vali Yasar Karadeniz daha sonra Soma Organize Sanayi Bölgesi Mütesebbis Heyet Toplantisina katildi.

Vali Yasar Karadeniz baskanliginda Elektrik Üretim A.S. Sosyal Tesisleri Toplanti Salonunda yapilan Soma OSB Mütesebbis Heyet Toplantisina Soma Kaymakami Fatih Akkaya ve yönetim kurulu üyeleri katildi.

Denetim Kurulu Ara Raporlarinin görüsülmesiyle baslayan toplantida Soma Organize Sanayi Bölgesi alt yapim isi ve diger gündem maddeleri görüsüldü. Toplanti, dilek ve temenniler ile sona erdi.
Kaynak: İHA