Esenyurt'ta Pazar Arabasi Ve Çocuk Bisikleti Çalan Hirsiz Kamerada

Esenyurt’ta girdigi apartmanlarda ne bulsa çalan hirsiz, vatandasa pes dedirtti. Girdigi binada, pazar arabasi ve çocuk bisikletini çalarken kameralara yansiyan hirsizin rahatligi dikkat çekti.

Esenyurt'ta Pazar Arabasi Ve Çocuk Bisikleti Çalan Hirsiz Kamerada
Olay, dün aksam saatlerinde Esenyurt Örnek Mahallesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre, apartman kapisinin açik oldugunu gören sahis, içeriye girerek gezinmeye basladi.

Tek tek katlari dolasan hirsiz, gözüne kestirdigi çocuk bisikleti ve pazar arabasini çalarak kayiplara karisti. Yasanan hirsizligin farkina varan bina sakinleri ise kendilerince önlem almaya çalisti. Hirsizlik anlarindan bazi karelerin fotografini alan apartman sakinleri, apartman girislerine “Dikkat mahallemizde hirsiz var” yazili afisler asarak çevredekileri uyardi. Yasanan hirsizlik anlarinda ise rahatligi ile dikkat çeken sahis, bina içerisindeki güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi.

“Ben kendi apartmanimda bu kadar rahat gezmiyorum”

Yasanan hirsizlik anlari hakkinda konusan apartman sakini Isa Kaya, “Hirsizlardan biktik artik. Daha öncede çocugumun ayakkabilari çalindi ve önlem olsun diye güvenlik kamerasi taktirdik. Fakat hiçbir sey degismedi. Yani resmen gözümüzün içine baka baka binalarimiza girmeye devam ediliyor. Yaklasik 3 dakika içerisinde bütün katlari geziyor. Gözüne kestirdigi çocuk bisikleti ve pazar arabasini alarak kayiplara karisiyor. Bu insanlarin artik yüzleri de kizarmiyor. Vallahi hirsiz o kadar utanmiyor ki resmen kameralara bakarak giriyor apartmana. Ben bahçe katindayim üst katlara çikarken utaniyorum. Bu adam ise kendi apartmani gibi geziyor. Zaten vizyonsuz da, kurusluk sey çaliyor. Hirsizlik yaptigina degmez, 20, 30 TL ederi var aldiklarinin".
Kaynak: İHA