Gelecek Partisi Genel Baskani Davutoglu, Zonguldak'ta Ziyaretlerde Bulundu

Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu, Zonguldak'ta çesitli ziyaretlerde bulundu, partisinin ilçe baskanligi binasinin açilisini gerçeklestirdi.

Ilk olarak Alapli ilçesinde esnafi ziyaret eden Davutoglu, bir kiraathanede vatandaslarla çay içip sohbet etti, onlarin sorunlarini dinledi. Davutoglu, Bati Karadeniz'in dogasi ve insaniyla her türlü gelisime müsait oldugunu ve Bati Karadeniz'i hep birlikte ayaga kaldiracaklarini söyledi.

Davutoglu, bir gazetecinin sorusunu üzerine, kurdaki dalgalanmaya iliskin elestiride bulundu. Davutoglu, bu ülkenin büyük bir ülke oldugunu belirterek "Bizim halkimiz çaliskan bir halktir. Bütün bunlari, bütün bu zorluklari asacagiz ama bunlari asmak için önce ehil insanlarin göreve gelmesi lazim. Insallah bütün bu gidisati düzeltecegiz." diye konustu.

Alapli Ziraat Odasini ve Alapli Belediyesini de ziyaret eden Davutoglu, Belediye Baskani Nuri Tekin'den kentte yapilan çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Davutoglu, daha sonra Eregli ilçesinde partisinin ilçe baskanligi binasinin açilisini gerçeklestirdi, esnafi ziyaret etti.

Bir taksi duragina giren Davutoglu, burada çalan telefona bakarak bir vatandasa taksi gönderdi. Eregli Belediye Baskani Halil Posbiyik'i ziyaret eden Davutoglu, ilçede yürütülen çalismalar hakkinda bilgi aldi. Davutoglu, kendisine çesitli hediyeler takdim eden Posbiyik'a kitap armagan etti.

Eregli Ticaret ve Sanayi Odasi ziyaret eden Davutoglu, son olarak partililerle Kozlu ilçesine geçerek esnafi ziyaret etti, vatandaslarla sohbet edip hatira fotografi çektirdi.

Kaynak: AA