Emre Kaya Bu Kez Podyumda

Ünlü sanatçi Emre Kaya, bu kez podyumda boy gösterdi. Basarili sunumunun yani sira bir de verdigi mini konserle defileye renk katan sempatik sanatçi, mankenlikte de rüstünü ispatladi.

Emre Kaya Bu Kez Podyumda
Modanin bir etekle gömlegi kombinlemekten çoktan uzaklastigi günümüzde moda dünyasina sayisiz yeniliklerle giris yapan KayaDova’nin Fashion Week Ankara’da düzenledigi defilede ünlü sanatçi Emre Kaya podyuma çikti. Erkek ve kadin giyiminde tamami tasarim ürünlerden olusan defilede kostümlerden birini üzerine giyerek podyuma çikan Emre Kaya, performansi ile göz doldurdu. Avant-garde tarzi ile podyuma çikan sanatçi, siyah bol kesim bir pod sort üzerine hafif slim bir ceket ile alisilmisin disinda bir durus sergiledi. Emre Kaya, kostümlerin yani sira mücevherde de oldukça iddiali olan firmanin imzali bilekligi ile tarzini tamamladi.

Son sarkisi “Tebessüm” ile kirdigi dinlenme rekorlarinin ardindan yil basinda piyasaya çikacak olan ve arabesk sarkilardan olusan “Usta Sarkilar” albümüyle gündemdeki yerini koruyan Emre Kaya, podyum performansinin ardindan unutulmaz bir müzik ziyafeti de çekti.
Kaynak: İHA