Basaksehir'de Özel Halk Otobüsü Alev Topuna Döndü

Basaksehir’de seyir halindeki özel halk otobüsü yanarak kül oldu. Dogalgaz ile çalistigi ögrenilen halk otobüsü itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Ekipler, yanginin çikis nedenini arastirmak için inceleme baslatti.

Basaksehir'de Özel Halk Otobüsü Alev Topuna Döndü
Yangin saat 01.30’da Basaksehir Ikitelli Organize Sanayi Bölgesi Hürriyet Bulvari üzerinde seyreden özel halk otobüsünde çikti. Edinilen bilgiye göre belediye bünyesinde hizmet veren 34 JP 9880 plakali özel halk otobüsünden bilinmeyen bir nedenle alevler yükselmeye basladi.

Otobüsten alevlerin yükseldigini fark eden soför otobüsü durdurdu.

Yangin 20 dakikada söndürüldü

Yanginin çiktigini görenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangina müdahalede bulundu. Yangina yaklasik 20 dakika süren müdahale sonucunda yangin kontrol altina alindi. Polis ekipleri de otobüsün patlama ihtimalini göz önünde bulundurarak caddeyi trafige kapatti.

Otobüs kül oldu

Yangin esnasinda otobüsün bos olmasi da tehlikeli bir durumun olusmasini engelledi. Alev topuna dönen otobüste maddi hasar olustu.Ekipler, yanginin çikis nedenini arastirmak için inceleme baslatti.
Kaynak: İHA