Hareketsiz Bulunan 2 Aylik Bebek Hastanede Kurtarilamadi

Konya’da 2 aylik bebek, uzun süre aglamamasindan süphelenen anne ve dedesi tarafindan hareketsiz halde bulundu. Hastaneye kaldirilan bebek kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Hareketsiz Bulunan 2 Aylik Bebek Hastanede Kurtarilamadi


Olay, saat 17.30 siralarinda merkez Meram ilçesi Küçük Kovanagzi Mahallesi Masal Sokak üzerinde bulunan iki katli müstakil evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, anne A.B., 60 günlük bebegi Ayse Emine Bütün’ü evin ikinci katinda bulunan bir odada uyuttu. Anne A.B. daha sonra alt katta ev islerine basladi.

Uzun süre bebeginden ses gelmemesi üzerine anne A.B. ile dedesi O.B. bebegi kontrol etmek için odaya çikti. Anne ve dede bebegin hareketsiz oldugunu fark ederek durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine adrese saglik ekibi sevk edildi. Saglik ekiplerinin yaptigi ilk müdahalenin ardindan Ayse Emine Bütün ambulansla Konya Sehir Hastanesi’ne kaldirildi. Bebek, burada yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti. Ölümün süpheli oldugu belirtilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri de incelemelerde bulundu. Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA