Çankaya'da Egitimcilere 'Sifir Atik' Bilgisi

Çankaya Belediyesi sifir atik ile ilgili bilgilendirme çalismalarina devam ediyor. Okullarda ögrenci ve ögretmenlere konuyla ilgili egitimler veren Belediye uzmanlari, çalismalarini çevre takvimi ve sifir atik bilgilendirme el brosürü ile destekliyor.

Çankaya'da Egitimcilere 'Sifir Atik' Bilgisi
Çankaya Belediyesi, çevre bilincini artirmaya yönelik çalismalarina devam ediyor. Bu kapsamda Sifir Atik Projesi’ne destek veren Çankaya Belediyesi, çesitli egitimler ve brosürlerle çalismalarini destekliyor. Daha önce birçok okulda ögrencilere konuyla ilgili egitimler veren Çankaya Belediyesi Çevre Yönetimi ve Sifir Atik Bürosu’nun uzman personeli okullarda ögretmenleri de bilgilendiriyor. Son olarak Ahmet Barindirir Ilkokulu ögretmenlerine bilgilendirme toplantisi düzenleyen belediye ekipleri, sifir atik, sifir atik yönetim hiyerarsisi, sifir atik kapsamindaki atik türleri, atiklarin teslim edilebilecegi yerler ve çevremizi korumak için yapilabilecekleri anlatti.

Egitim verilen okullara çevre takvimi ve sifir atik bilgilendirme el brosürleri de hediye eden Çankaya Belediyesi, talep edilmesi durumunda okullarda egitimlerine devam ediyor.
Kaynak: İHA