4 Yerinden Biçaklanan Genç Açiklamasi 'Dikisten Korkarim, Ölmek Istiyorum'

Aksaray’da alacak verecek meselesi yüzünden arkadasi tarafindan 4 yerinden biçaklanarak kaldirima yigilan genç kendisine müdahale etmek isteyen saglikçilara direnerek, önce “Ben gitmem bos verin” dedi, sonrada, “Abla ben dikisten falan çok korkuyorum” diyerek hastaneye gitmek istemedi. Ambulansta ilk müdahalesi yapilan genç burada da, “Ölmek istiyorum” diye seslendi.

4 Yerinden Biçaklanan Genç Açiklamasi 'Dikisten Korkarim, Ölmek Istiyorum'


Olay, Hamidiye Mahallesi Kalealti Cadde Üzerinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, aralarinda alacak verecek meselesi olan Efraim A. (20) ve Mehmet Ç. (19) caddede bulusarak konusmaya basladi.

Bir süre konusan ve aralarindaki alacak verecek meselesini çözemeyen 2 genç tartismaya basladi.

Tartismanin kisa sürede kavgaya dönüsmesi üzerine Mehmet Ç. Yaninda tasidigi biçagi çikartarak Efraim A.’yi elinden, bacagindan ve sirtindan olmak üzere 4 ayri yerinden biçakladi. Ardindan Mehmet Ç. Hizla olay yerinden kaçarken, aldigi biçak darbeleriyle yaralanan Efraim A. kaldirima yigildi. Çevredeki vatandaslarin bagrisma seslerinden fark ettigi olay 112 Acil Çagri Merkezine bildirildi.

Ihbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kaldirimda kanlar içinde bekleyen yarali gence 112 Acil Yardim ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yapti. Kendisine müdahale etmek isteyen saglik ekiplerine müdahale etmemeleri için direnen yarali genç, “Ben gitmem bos verin beni. Abla ben dikisten falan çok korkuyorum” dedi.

Polis ekipleri ve çevredeki vatandaslar tarafindan ikna edilen yarali genç sedyeye alinarak ambulansa tasindi. Burada da müdahalelere direnen genç bu kez de “Ölmek istiyorum. Müdahale etmesinler. Sadece igne falan yapsinlar. Yapmayin, ben gider kendim tedavi ederim. Kendime geldim, su an iyiyim” dedi.

Saglik personeli ve polis memurlari tarafindan konusularak ikna edilen yarali genç ambulansla Aksaray Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi Acil Servisine kaldirildi. Burada tedavi altina alinan yarali gencin durumunun agir oldugu ögrenilirken, olayi gerçeklestiren süpheli Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi ekipleri tarafindan yarim saat süren çalisma sonucu kiskivrak yakalandi.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA