Sifir Fiat Marka Araçlar Alev Alev Yandi, Sürücü Fenalik Geçirdi

Bursa’nin Inegöl ilçesi Mezit-7 mevkii Bursa-Ankara karayolu üzerinde sifir araçlari tasiyan TIR’da yangin çikti. Karayolunun ulasima kapandigi yanginda 7 sifir araç ve araçlari tasiyan TIR yanarak kullanilamaz hale gelirken, 1 Fiat marka sifir araç yanmaktan son anda kurtardi. Araçlarin yandigini görerek fenalasan sürücüyü ekipler zorlukla sakinlestirdi.

Sifir Fiat Marka Araçlar Alev Alev Yandi, Sürücü Fenalik Geçirdi
Yangin Saat 22.00 siralarinda Bursa-Ankara kara yolu üzeri Inegöl’ün Mezit-7 Güneykestane mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Inegöl’den Eskisehir istikametine seyir halinde olan sürücü Serif Özcan(43) yönetimindeki sifir araç tasiyan 16 BF 7414 plakali TIR’a henüz belirlenemeyen bir nedenle yangin çikti. Dumanlari fark eden sürücü, araci yol kenarina park ederek durumu Jandarma komutanligi ve Inegöl Itfaiyesine bildirdi.

Yangin nedeniyle karayolu ulasima kapandi. Zorlukla yangin yerine ulasan Itfaye ekipleri alevlere müdahale ederek yarim saatte söndürdüler. O sirada sifir araçlardan biri yanmaktan son anda kurtarildi.

Araçlarin yandigini gören sürücü, araçlarin yanina gitmek isteyince ekiplerce zorlukla sakinlestirildi. Ambulansa bindirilmek istenen sürücü, "Benim birseyim yok. Ben arabalarin yanina gidecegim" dedi.

Yangin sonucu Markasi Fiat olan Egea, fiorino, doblo, modelinde 7 adet sifir araç ile TIR kullanilamaz hale geldi. 1 adet sifir Fiat araç ise yanmaktan kurtarildi.

Yangin sonucu kullanilamaz hale gelen araçlarin piyasa degerinin 3 Milyon TL oldugu ögrenildi.

Ulasima kapanan karayolu 1 saat süren çalisma sonucu açildi.

Yanginin çikis nedeni arastiriliyor.
Kaynak: İHA