Karabük'te Okul Sporlari Fikstür Çekimleri Yapildi

Karabük’te 2021-2022 egitim ögretim yilinda gerçeklestirilecek sportif müsabakalar için fikstür çekimi gerçeklestirildi.

Karabük'te Okul Sporlari Fikstür Çekimleri Yapildi
Yenisehir Spor Salonu’nda yapilan toplantiya Gençlik ve Spor Il Müdürü Coskun Güven, Il Milli Egitim Müdürü Nevzat Akbas, Spor Hizmetleri Müdürü Ismail Özcan, Spor Sube Müdürü Lokman Mollaogullari, Milli Egitim Sube Müdürü Muhammet Nuri Ataseven, Okul Sporlari Il Temsilcisi Sezgin Sayin, tertip komitesi üyeleri Ilker Zafer Sayar, Burhan Bal ve beden egitimi ögretmenleri katildi.

Açilis konusmasi yapan Milli Egitim Müdürü Nevzat Akbas, pandemi öncesi okul sporlarinda birçok bransta önemli il dereceleri ve bölge dereceleri elde edildigini belirtti.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Çoskun Güven ise, pandemi dolayisiyla bir buçuk yildir Milli Egitim Müdürlügü ile ortak faaliyetler içerisinde bulunulmadigini ifade ederek, “Bundan sonra süreci saglikli bir sekilde yönetmeye çalisacagiz. Ilimiz spor tesisleri bakimindan çok iyi durumda ve mevcut tesislerin iyilestirilmesi için çalismalar yapiyoruz. Onur Futbol Sahamizin yakin zamanda yapim isi ihaleye çikacak. Seneye okul sporlari futbol bransimizin müsabakalarini insallah Onur Sahamizda oynayacagiz. Tesislerimiz 7/24 açik durumda ve sizlerin hizmetinde” diye konustu.

Konusmalarin ardindan farkli branslardaki okul sporlarinin fikstür çekimi yapildi.
Kaynak: İHA