AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Sarieroglu, Kadin Kooperatiflerini Ziyaret Etti

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Jülide Sarieroglu, Adana’nin Kozan ilçesinde Sirelif Kadin Girisim, Üretim ve Isletme Kooperatifi Baskani Saffet Sarica ve kadin kooperatif üyelerini ziyaret etti.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Sarieroglu, Kadin Kooperatiflerini Ziyaret Etti
AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Jülide Sarieroglu, kadinlarin üretmesi ve istihdama katilmasi noktasinda destek verdiklerini kaydederek, yeni kooperatif kanunu ile kadin ve engellilerin kooperatif kurmasinin kolaylastigini kaydetti.

Ziyarette Kozan’da 7 kadinin bir araya gelerek kadinlarin üretim ve istihdama katilmasi için kooperatiflestiklerini aktaran Sirelif Kadin Girisim, Üretim ve Isletme Kooperatifi Baskani Saffet Sarica AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Jülide Sarieroglu’na kadin girisimcilere verdigi destek için tesekkür etti.

Kadinlarin bambu ve ahsap çalismalarini yerinde inceleyen ve kadin istihdaminin artmasi noktasinda AK Parti olarak kadinlarin destekçisi olduklarini söyleyen Sarieroglu, “Kadin emegine ve gücüne inaniyoruz. Kadinlarin her isin üstünden gelecegine inaniyoruz ve her girisimlerini destekliyoruz. Çalismalarinizda kolayliklar ve basarilar diliyoruz. Hibeler noktasinda destekler var. Çok sayida kadin kooperatifimiz var. Adana bu konuda çok ciddi ivme sagladi. Türkiye’deki kadin kooperatiflerimiz bu yil Adana’da fuara katildi.

Bakanligimiza da tesekkür ediyorum. Yeni kooperatif kanunu ile kadin ve engellilerin kooperatif kurmasi kolaylasti. Insallah 81 ilimizde kadinlarimiz daha çok üretim birlik ve dayanisma içinde çalisma yapabilecekler” dedi.

Kozanli kadinlar, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Jülide Sarieroglu’na ahsap yakma çalismasinin yapildigi bambu ve fincan hediye ederek destekleri için tesekkür etti.
Kaynak: İHA