Kagithane'de Sokak Hayvanlari Için 'Can Dostlar Ofisi'Nin Temeli Atildi

Kagithane’de sokak hayvanlari için “Can Dostlar Ofisi”nin temeli atildi. Törende konusan Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin, “6 ay gibi bir sürede sokak hayvanlarimiza ev sahipligi yapacak” dedi.

Kagithane'de Sokak Hayvanlari Için 'Can Dostlar Ofisi'Nin Temeli Atildi


Kagithane Belediyesi sokak hayvanlari için çalismalarina devam ediyor. 4 Ekim Dünya Sokak Hayvanlarini Koruma Günü’nde Kagithane Belediyesince Aricilar Mevkii’nde bulunan 6 dönümlük bir alana sokak hayvanlarinin barinmasi ve tedavisi için insa edilecek “Can Dostlar Ofisi”nin temel atma töreni yapildi. Temel atma törenine Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin’in yani sira, AK Parti Kagithane Ilçe Baskani Serkan Cantürk, MHP Kagithane Ilçe Baskani Nafiz Küçük ve çok sayida vatandas katildi.

“Can Dostlar Ofisi”nin anlatildigi tanitim filminin davetlilere izletilmesinin ardindan Mevlüt Öztekin bir konusma yapti.

"6 ay sonra hizmete girecek"

Can Dostlar Ofisi’nin temel atma töreninde konusan Belediye Baskani Mevlüt Öztekin, “4 Ekim Dünya Hayvanlarini Koruma Günü kutlu olsun. Sokak hayvanlarimiz için çok özel bir mekan tasarlamis olduk. Burada toplam 20 dönüm alan içerisinde hem gezi alanlari hem de yaklasik 6 dönümlük bir alanda sokak hayvanlarimiz için geçici barinma alani olusturulacak sekilde ameliyathanelerin de oldugu çok özel bir alani yapmis olacagiz. Bugün temelini atiyoruz, 6 ay gibi kisa bir sürede Kagithane’deki, Istanbul’daki birçok sokak hayvanimiza ev sahipligi yapacak bir mekan olacak. Buradaki geçici barinma merkezinde de son teknoloji ürün ve ameliyathanelerle birlikte birçok hemsehrimizin buraya gelecegine inaniyorum. Burada tedavi edilen hayvanlar da tekrar sokaklarimizda caddelerimizde yasamaya devam edecektir” dedi.



Konusmalarin ardindan Mevlüt Öztekin ve beraberindekilerin butonlara basmasiyla temel atma töreni tamamlanmis oldu. Mevlüt Öztekin daha sonra insaat alaninda incelemelerde bulundu.
Kaynak: İHA