Inegöl'de Jandarma Komutanligi Ve Emniyet Müdürlügü'nden Trafik Ve Asayis Uygulamasi

Bursa’nin Inegöl ilçesinde Emniyet Müdürlügü ve Jandarma Komutanligi ekipleri ortaklasa asayis ve trafik uygulamasi gerçeklestirdiler. Uygulamada 4 aranan sahis yakalanirken, 5 alkollü sürücüye cezai islem uygulandi. 20 aracin sürücüsüne 40 bin TL’ cezai islem uygulandi. Denetimler drone ile havadan da görüntülendi.

Inegöl'de Jandarma Komutanligi Ve Emniyet Müdürlügü'nden Trafik Ve Asayis Uygulamasi


50 polis, 50 Jandarma olmak üzere 100 personelin görev aldigi uygulama Mesudiye ile Sipali mahallesi arasindaki baglanti yolunda yapildi. 2 saat süren uygulamada çesitli suçlardan aranan 4 sahis yakalanarak gözaltina alindi. 100 araç didik didik aranirken, 250 sahsin GBT sorgulamasi yapildi. 20 araç sürücüsüne eksik evrak nedeniyle toplam 40 bin TL cezai islem uygulandi. 5 alkollü sürücüye, alkollü araç kullanmaktan 6 bin 695 TL cezai islem uygulandi. 5 araç trafikten men edildi.

Kaymakam Eren Arslan, Emniyet Müdürü Erdogan Baydemir ve Jandarma Komutani Binbasi Ferruh Magden de uygulamayi bizzat takip ettiler.

Uygulamanin ardindan açiklama yapan Kaymakam Eren Arslan, "Vatandaslarimizin huzur ve güvenligini temin etmek için 24 saat görev basinda olan kolluk birimlerimiz, Emniyetimiz bu uygulamalari sürekli yapiyorlar. Bu günde ortak bir uygulama yaptilar. Ekiplerimiz hem asayis hem de trafik denetim yaptilar. Amacimiz; vatandaslarimizin daha huzurlu ve güven içinde olmalarini saglamak. Bu uygulamalar devam edecek. Birlikte hareket ederek daha etkin görev icra ediyorlar. Denetimde aranan sahislar yakalanirken, alkollü araç kullanan sürücülere cezai islem uygulaniyorlar. Potansiyel tehlike olusturabilecek, insanlarin güvenligini tehdit eden sahislar bertaraf ediliyor." dedi.

Kaynak: İHA