(ÖZEL) Ümraniye'de IETT Soförü Psikolojim Bozuldu Dedi, Yolculari Indirmek Istedi

Ümraniye’de IETT soförü psikolojim bozuldu diyerek yolcular ile tartisti. IETT soförü "ben raporluyum, psikolojim bozuldu" diyerek vatandaslari otobüsten indirmek istedi. Soförün, kendisine tepki gösteren vatandasa da "Vergiyi bana mi veriyorsun ulan. Benim kaç tane raporum var biliyor musun" demesi dikkat çekti. Yasanan tartisma anlati cep telefonu kamarasina yansidi.

(ÖZEL) Ümraniye'de IETT Soförü Psikolojim Bozuldu Dedi, Yolculari Indirmek Istedi


Olay, geçtigimiz günlerde 17.00 saatlerinde Ümraniye Necip Fazil Mahallesi Çekmeköy Sapagi duraginda yasandi. Edinilen bilgiye göre, 19S hat numarali Kadiköy Yenidogan seferi yapan bir IETT soförü, Çekmeköy Sapagi duragina geldigi sirada psikolojisinin bozuldugunu ve daha fazla ilerlemeyecegini söyleyerek vatandaslari otobüsten inmesini istedi. Vatandaslara otobüsten inmelerini söyleyen IETT soförü, otobüste bulunan yolculara, ‘asagi inin devam etmiyorum’ diyerek çikisti. IETT soförü ve otobüsten inmek istemeyen vatandaslar arasinda tartisma yasandi.

“Vergiyi bana mi veriyorsun ulan”

Bir yolcunun, ‘benim vergimle gidiyorsun’ demesi üzerine vatandasa bagiran IETT soförü “Ne vergisi kardesim, bana mi veriyorsun ulan vergiyi? benim kaç tane raporum var, sen biliyor musun. Öldürecek misiniz beni” diye bagirmasi dikkat çekti.

IETT soförü ile yolcular arasinda yasanan tartisma cep telefonu kamerasina yansidi.
Kaynak: İHA