Tacizci sapığı ifşa eden Tuğçe Demir konuştu!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki Tuğçe Çelik, kendisini 1.5 yıldır taciz eden esnafın mesajarını sosyal medyadan ifşa etti. Tuğçe Çelik'in yaşadığı mahallede esnaflık yapan Nurettin Ş., genç kızın karakola gidip bir kez daha şikayetçi olmasıyla gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bu gelişmelerin ardından açıklama yapan Tuğçe Çelik, kendisine yardım eden herkese teşekkür ettiğini ve Pınar Gültekin cinayetinden çok etkilendiğini söyledi.

Tacizci sapığı ifşa eden Tuğçe Demir konuştu!
Tacizci sapığı ifşa eden Tuğçe Demir konuştu!
Türkiye'yi sarsan Pınar Gültekin cinayetinden sonra Muğla yeni bir kadına şiddet ve taciz haberiyle sarsıldı. Muğla'nın Bodrum ilçesinde oturan Tuğçe Çelik. (21), sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile 1.5 yıldır N.Ş. (46) tarafından taciz edildiğini, ölüm korkusu ile sokağa çıkamadığını belirterek, yaptığı şikayetlerde ise 'temas edilmediği sürece bir şey yapılamayacağı'nın belirtildiğini duyurdu. Bu mesajla büyük destek gören Tuğçe Çelik.'nin bir kez daha polise yaptığı şikayet üzerine şüpheli N.Ş. gözaltına alındı.

SOSYAL MEDYADA KORKULARINI DİLE GETİRDİ

Bodrum'da oturan Tuğçe Çelik. (21), sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile 1.5 yıldır saplantılı bir şekilde N.Ş.(46) tarafından taciz edildiğini duyurdu. N.Ş. tarafından sosyal medya üzerinde tehdit ve taciz edildiğini ifade eden genç kız, ölüm korkusu ile evden dışarıya çıkmaya korktuğunu ifade etti. Birçok kez şikayetçi olduğu N.Ş., sürekli serbest bırakıldığını ve 'temas edilmediği sürece bir şey yapılamayacağı' şeklinde açıklama yapıldığını ifade eden Tuğçe Çelik., "Eğer başıma birşey gelirse değerli olacağım. Başıma bişey gelirse bu Tweetleri yazmış diye sosyal medyada gündem yaparsınız" sözlerine yer verdi.

Tuğçe Çelik., paylaşımında yaşadığı endişeyi ve korkularını şu şekilde ifade etti:

"BEN ÖLMEK İSTEMİYORUM"

"Bugün yaşanan ve kendi yaşadıklarımdan korktuğum için bunları yazacağım. Ben zarar görmek, ölmek istemiyorum! Benim de başıma bela olan sapık, ruh hastası ve gerçekten şizofreni olduğuna emin olduğum 46 yaşında N.Ş. isimli şahıs, beni kafasına takmış. Ailemi, çevremi rahat bırakmayan ve onlarca kez şikayetçi olduğum, mahkemeye çıktığım halde bana temas etmediği sürece suçsuz olduğu söyleniyor. Yani hiçbir şey yapılmıyor. Eğer başıma bir şey gelirse değerli olacağım. Başıma bişey gelirse bu Tweetleri yazmış diye sosyal medyada gündem yaparsınız. Bu olay 1,5 yıldır devam etmekte, bütün bilgiler kanıtlar poliste. Bugüne kadar ağlayarak her gün karakola vs giderek yapabildiğim tek şey 2 kere uzaklaştırma alabilmek, 1 gece de nezarette yatmasını sağlayabildim. Her zaman sitemin önünden geçiyor, sokağa çıkamıyorum. Bu adamın ailesine ulaşıp yardım istediğimde dayısı bizim öyle bir yeğenimiz yok bundan sonra, dağa kaldırıp öldürün dedi. Abileri Bodrum'a gelip bir daha yapmayacak deyip tatil yapıp gittiler."

Tuğçe Çelik.'in bu paylaşımı, büyük destek gördü. Bu destek mesajlarında yapılan öneriler üzerine genç kız bir kez daha Bodrum Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu. Tuğçe Çelik.'in şikayetinin ardından çalışma başlatan polis ekipleri, şüpheli N.Ş.'nin kaldığı adresi tespit etti. Ortakent Mahallesi'nde oturduğu öğrenilen N.Ş. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Tuğçe Çelik, şikayetinin ardından şüphelinin gözaltına alındığını yine sosyal medya hesabından duyurarak, destek olan herkese teşekkür etti. Hala iyi insanların varlığının kendisine güç verdiğini belirten Tuğçe Çelik teşekkür mesajında şunları söyledi:

"Herkese sonsuz teşekkür ederim. Tanıyan tanımayan herkese yardımcı olabilmek için yazan herkese. Şu an da bir çözüm sürecine girildi. Umarım gerekli yerler görevini yapacak ve beni bu beladan kurtaracak. Hala iyi insanların olduğunu bilmek, görmek bana güç verdi, Tekrar teşekkür ederim."

TUTUKLANDI, HASTANEDE GÖZLEM ALTINA ALINACAK

Bodrum'da, sosyal medya üzerinden 1.5 yıldır Tuğçe Çelik'i (21), taciz eden, polis ekiplerince gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Nurettin Şeyhmusoğlu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Tacizci esnafı ifşa eden Tuğçe Çelik konuştu: Pınar Gültekin cinayetinden çok etkilendim

Paylaşımlarındaki ve ifadelerindeki tutarsızlıklar nedeniyle Şeyhmusoğlu'nun, Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde gözlem altına alınmasına karar verildi.

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA


Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Soruşturma kapsamında mağdure Tuğçe Çelik.'in beyanı alınmış, şüphelinin üzerinde ve ikametinde suç delillerinin tespitine yönelik arama yapılmış, şüpheli Nurettin Şeyhmusoğlu gözaltına alınmıştır. Şeyhmusoğlu, 22/07/2020 tarihinde Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'ndaki ifadesinin ardından Bodrum Sulh Ceza Hakimliği'ne tutuklanması talebi ile sevk edilmiş ve tutuklanmıştır. Paylaşımları ve ifadesinde tutarsız davranışlar sergilemesi ve Bodrum Devlet Hastanesi'nden alınan rapora istinaden Şeyhmusoğlu'nun, Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde gözlem altına alınması talep edilmiş ve Sulh Ceza Hakimliği'nce gözlem altına alınmasına karar verilmiştir" denildi.

"PINAR GÜLTEKİN CİNAYETİNDEN ÇOK ETKİLENDİM"

Olayın ardından açıklamalarda bulunan Tuğçe Çelik, "Bana yardım eden tüm kurum kuruluş sosyal medyadaki insanlar yayan herkese teşekkür ediyorum. Siz olmasanız başaramazdım. Bu şahıs mahallemde esnaftır. Bu kişi bir gün babama gidip benimle evlenmek istediğini dile getirmiştir. Babam da doğal olarak onu reddetti. Ama o hala telefonla ve sosyal medyadan beni taciz etmeye devam etti." dedi.

"Pınar Gültekin cinayetinden çok etkilendiğim için benim de başıma böyle bir şey gelmesini istemediğim için sesimi sosyal medyadan duyurmaya karar verdim.

'BUGÜN MAHKEMEYE ÇIKACAK, BEN DE POLİS MERKEZİNDE OLACAĞIM'

Tuğçe Çelik, saat 06.00 sıralarında attığı son mesajında ise şüphelinin bugün adliyeye çıkarılacağını belirterek, "Merhaba yeni bir bilgi olduğunda paylaşım yapıyorum, kusura bakmayın lütfen. Şahıs bugün mahkemeye çıkacak, bende polis merkezinde olacağım. Tekrar ifade için ve bugün umuyorum sonuç belli olucak. Sizlerle de paylaşacağım, umarım her şey çok güzel olacak sayenizde" diye bilgi verdi.

Taciz suçlamasıyla gözaltına alınan N.Ş.'nin emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Tacizci esnafı ifşa eden Tuğçe Çelik konuştu: Pınar Gültekin cinayetinden çok etkilendim
Benim gibi hatta daha kötüleriyle uğraşan binlerce kadın var. Onların da sesi duyurulmalı. Sesimi çıkarmaktan hiç bir zaman korkmadım. Korkmayacağım da. Siz de korkmayın. Bu benim hayatımı kurtardı hepiniz gördünüz."