Kırşehir'de 73 Köye 8 Milyon 500 Bin Liralık Su Yatırımı Yapıldı

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, bu yıl 73 köye 8 milyon 500 bin liralık su yatırımı yapıldığını belirtti.

Kendirli, yaptığı yazılı açıklamada, bu yıl Kırşehir İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen köy içme suyu yatırımları ve çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Şehrin her kesimine en iyi hizmetleri getirme gayretinde olduklarını vurgulayan Kendirli, millete hizmet yolunda 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini aktardı.

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırşehir'de de önemli su yatırımları yapıldığını bildiren Kendirli, şunları kaydetti:

"Hemşehrilerimizin yaşam koşullarını daha kaliteli hale getirmek, onların talep ve isteklerini takip etmek her zaman birinci önceliğimiz olmuştur. Bu bağlamda merkez, Akpınar, Akçakent, Boztepe, Çiçekdağı, Kaman ve Mucur ilçelerimizde, İl Özel İdaremizin tarafından köylerimize bu yıl sonu itibarıyla toplamda 36 adet kolektör, 15 adet sondaj, 8 adet enerji nakil hattı, 10 adet su deposu bakımı, 4 adet yeni su deposu yapımı ile su ishale hattı yenileme çalışmaları olmak üzere toplamda 73 köyümüze yaklaşık 8 milyon 500 bin lira yatırımla su ve alt yapı projesi gerçekleştirdik."

Kaynak: AA