Alibeyköy Barajı'nda 1 Kişi Boğularak Can Verdi
Sultangazi’de Alibeyköy Barajı’na giren 18 yaşındaki Ramazan Saray boğularak can verdi. Beraberindeki arkadaşları ise sudan cansız bedeni çıkan genci çaresizce izledi.

Saray bir süre sonra gözden kaybolurken arkadaşları durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğüne bağlı kurbağa adamlar, itfaiye botuyla arama çalışması başlattı. Gölde bir süre arama yapan kurbağa adamlar, gencin cansız bedenini bularak, kıyıya çıkardı. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede gencin hayatını kaybettiği belirlendi. Saray’ın cenazesi morga kaldırılırken Furkan Demir ve Onur Sarıkaya polis ekiplerince ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.
Saray’ın boğulduğu anı anlatan bir başka vatandaş “Arkadaşlarla pikniğe geldik. Oturduk. Aradan 1 saat geçti. İleride bir tekne gördük. Teknenin içinde beyaz tişörtlü arkadaşlar vardı. Ondan sonra bir karmaşa çıktı. Olayı anlamadık. Göle giriyorlar dedik. İkisi geri geldi. Ondan sonra ambulans ve itfaiye gelmeye başladı.
İki tanesi teknenin içindeydi. Bir tanesi suyun içine atladı ama kurtaramadılar” dedi.
