Başkan Doğan, Kahveciler Odası'nı Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Kahveciler Odası başkanlığına tekrar seçilen Erdoğan Göçer’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Doğan, Kahveciler Odası'nı Ziyaret Etti
İzmit Belediye Başkanı Nevzar Doğan, yeniden Kocaeli Kahveciler Odası başkanlığına seçilen Erdoğan Göçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette genel sekreter Çetin Buğdaycı, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Yüce, Burhan Varol ve Kemal Şahin de bulundu.

‘Kahvemiz Evimiz’ projesi başta olmak üzere Kahveciler Odasıyla örnek çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Doğan “2010 yılında kıraathane kültürünün gelişmesi ve gelecek nesillere en güzel şekilde aktarılması için güzel bir proje geliştirdik. Proje kapsamında belediye olarak öncelikli olarak mahallelerimizde evimiz gibi tertemiz olan ve içerisinde her türlü kitabın bulunduğu mekanlar oluşturduk” dedi.

Vatandaşları kahvelerde okumaya teşvik etmeye çalıştıklarını belirten Doğan “Örnek mekanlar oluşturarak insanlarımızı okumaya teşvik etmeyi amaçladık. Yirmiye yakın kıraathanede bu uygulamayı başarılı şekilde hayata geçirdik. Bu konuda vatandaşlarımızdan çok olumlu geri dönüşler aldık. Bu projemiz diğer şehirlerimiz ve belediyelerimiz tarafında da örnek alındı. Halkımızın ve kurumumuzun menfaatlerine uygun çalışmalar yapıyoruz, yapmaya da devem ediyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Doğan’ın ziyaretlerinden büyük onur duyduklarını belirten Göçer de “Başkanımızla çok başarılı projelerimiz oldu. Her zaman yanımızda olan başkanımız teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA