Bakan Soylu Açıklaması '(Asılsız İhbarlar) Yapılabilecek En Büyük Kötülük Ve İhanet'
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adana’da yeni açılan 112 Acil Çağrı Merkez Müdürlüğü’nü inceledi. 112 acil çağrı sistemine yapılan çağrıların yüzde 60’ının asılsız olduğunu belirten Bakan Soylu, bunun yapılabilecek en büyük kötülük ve ihanet olduğunu dile getirdi.

Bakanlık tarafından sağlanan yeni sistemler hakkında da beraberindeki kent protokolüyle bilgiler paylaşan Bakan Soylu, 112 acil çağrı sistemine yapılan asılsız ihbarların yüzde 60 civarında olduğunu belirterek, bu durumun yapılabilecek en büyük kötülük ve ihanet olduğunu ifade etti.
Ankara’ya gitmek üzere 112 Acil Çağrı Merkez Müdürlüğü’nden ayrılan Bakan Soylu’ya Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile kent protokolü eşlik etti.
