Altepe'den Bıçaklı Saldırıya Uğrayan Güvenlik Görevlisine Geçmiş Olsun Ziyareti
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaray istasyonuna ücretsiz girmek isteyen kişilerce bıçaklı saldırıya uğrayan güvenlik görevlisi Rıdvan Özdemir’i evinde ziyaret etti.

Bu saldırının özel güvenlik görevlilerinin kendilerini savunabilmeleri için yeni adımlar atılması gerektiğini kendilerine gösterdiğini ifade eden Başkan Recep Altepe, bu konuda gerekli düzenlemeleri yapmak için teşebbüste başlayacaklarını söyledi.
Rıdvan Özdemir, polise verilen yetkilerin yüzde 70’inin kendilerine verilmesi durumunda bu tür olayların meydana gelmesinin imkansız olacağını dile getirdi.
Yıldırım ilçesindeki Mimar Sinan Metro İstasyonu’ndaki turnikelerin üzerinden atlayıp tirene ücretsiz binmek isteyen 4 kişi, kendilerine engel olmaya çalışan Rıdvan Özdemir’i bıçakla yaralamıştı. Ağır yaralanan Rıdvan Özdemir, olayın ardından vatandaşlarca Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.
