ALS Hastasından Demokrasi Nöbetine Destek
Van’da 5 yıldır ALS hastası olarak yaşamını cihazla sürdüren Mustafa Çelik, demokrasi nöbeti tutuyor.

9 yıldır ALS hastalığına yakalandığını, Van depreminden sonra hastalığının daha da ilerlediğini ve cihaza bağlı yaşamını sürdürdüğünü ifade eden Muhammed Malik Çelik, “Babam depremden önce arabada kullanabiliyordu, yürüyebiliyordu, çok iyiydi. Van depreminden sonra cihaza bağlı yaşamını sürdürüyor” dedi.
Alfabe yolu ile babasıyla anlaşabildiğini dile getiren Muhammed Malik Çelik, “onun söylediklerini ben tercüme edebiliyorum” ifadelerini kullandı.
Darbe yaşamış biri olarak bütün darbelere karşı olduğunu anlatan ALS hastası Mustafa Çelik, “Recep Tayyip Erdoğan benim idolümdür. İmkanım olsaydı Yenikapı’daki mitinge katılmak isterdim. Orayı taçlandırmak için” şeklinde konuştu.
Demokrasi nöbetinde kimi zaman sloganlara eşlik eden Çelik, Rabia işareti yapmayı da ihmal etmedi.
